Hrabri vatrogasac preminuo u Tovarniku: ‘Dragi naš Zvonko, hvala ti za sve’

Hrabri vatrogasac preminuo je sinoć u Tovarniku u sanaciji posljedica nevremena koja je pogodilo Vukovarsko-srijemsku županiju.

Olujno nevrijeme koje je jučer popodne pogodilo kontinentalnu Hrvatsku odnijelo je tri života. Dva života su izgubljena u Zagrebu, dok je treća žrtva zabilježena u Slavoniji. Nažalost, četvrti život izgubio je vatrogasac koji je sudjelovao u intervenciji u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Pripadnik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Tovarnik, Zvonko Drmić, preminuo je 19. srpnja tijekom večernje vatrogasne intervencije u sanaciji posljedica nevremena koje je pogodilo Vukovarsko-srijemsku županiju.

Hrvatska vatrogasna zajednica i glavni vatrogasni zapovjednik, Slavko Tucaković, izražavaju iskrenu sućut obitelji i kolegama preminulog vatrogasca.

U DVD-u (Dobrovoljno vatrogasno društvo) se opraštaju od svojeg kolege. U dubokoj žalosti, članovi i prijatelji DVD Tovarnik izrazili su sućut obitelji preminulog Zvonka Drmića. “Vatrogasac nikad ne umire, on vječno živi u srcima onih koje je spasio… Dragi naš Zvonko, hvala ti za sve”, napisali su.

Glavni grad Hrvatske također je pretrpio teške posljedice nevremena s desecima ozlijeđenih osoba i znatnom materijalnom štetom.

NAJNOVIJE!