HRT nameće prikazivanje LGBT sadržaja djeci i ignorira prigovore

HRT perfidno ubacuje teme seksualnog i političkog opredjeljenja, prikazujući LGBT sadržaje djeci i mladima.

Ivan Pokupec, novi direktor CitizenGO kampanja u Hrvatskoj, upozorio je kako HRT ignorira više od 22 tisuće prigovora koje su primili zbog emitiranja neprimjerenih sadržaja u udarnim terminima, a kojima seksualiziraju djecu i to na račun hrvatskih poreznih obveznika.

”Njihov odgovor na prigovore pretplatnika zbog LGBT propagande kroz promicanje istospolnih zajednica te poticanje rodne disforije je zaglušujuća, arogantna tišina.

Pošto ne samo da imamo moralno i praktično pravo na odgovor od strane JAVNOG servisa koji se financira iz NAŠIH džepova, već i zakonsko po Zakonu o pravu na pristup informacijama, koristimo ga kako bismo saznali koji su službeni stavovi ravnatelja, ravnateljstva i programskog vijeća Hrvatske radiotelevizije te namjeravaju li prestati pod krinkom “širenja tolerancije” koristiti naš novac za ideološku indoktrinaciju naše djece.

HRT prikazuje neprimjerene sadržaje djeci i mladima

HRT-ov “Projekt Drugi” uz hvalevrijedne teme prihvaćanja osoba drugih rasa, vjerskih uvjerenja, zdravstvenih statusa… perfidno ubacuje teme seksualnog i političkog opredjeljenja, prikazujući neprimjerene sadržaje djeci i mladima.

Prije svega kao roditelji, a onda kao pretplatnici HRT-a, žestoko se protivimo kršenju odrednica Konvencije o pravima djeteta koje je Hrvatska potpisnica i prema kojoj je dužna djetetu pružiti informacije koje za dijete imaju društvenu i kulturnu vrijednost, postupanju protivno čl. 7. Zakona o Hrvatskoj radioteleviziji jer izvršava pristrano informiranje javnosti te ne uvažava znanstvena istraživanja koja upozoravaju na opasnost rodne ideologije i njezinu znanstvenu neosnovanost te zloupotrebljavanju povjerenja svojih gledatelja!

Potpišite peticiju i tražite uklanjanje svih online sadržaja koji predstavljaju LGBTQ stil života djeci sa službenih stranica HRT-a te prestanak produciranja sadržaja koji promovira pobačaj, rodnu disforiju te život u istospolnim zajednicama”, navode u CitizenGo.

Peticiju možete potpisati na OVOM LINKU.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!