Kamion pogazio dijete u Dugom Selu
Foto: Index.hr

U Dugom selu je danas nekoliko minuta poslije podne poginulo dijete. Policija je dala samo kratko izvješće o stradanju djeteta.

“Danas, 21.5.2024. oko 12.05 sati, Dugo selo, Rugvička, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali teretno vozilo i dijete koje je smrtno stradalo”, izvijestila je policija.

U tijeku je očevid.

Portal 24sata piše da je stradala curica koja je išla iz škole.

“Užas, jako smo potreseni. Curica je išla iz škole. Čuli smo strašan udarac, došli smo među prvima tamo. Doktor koji je bio u prolazu odmah je došao pomoći, ali rekao je da je djevojčica u teškom stanju. Vidjeli smo vozača, urlao je i galamio. Nadali smo se da će joj uspjeti pomoći”, rekla je susjeda o nesreći u Dugom Selu u utorak oko podneva.

“Ne postoje riječi koje mogu izraziti dubinu tuge koju osjećam zbog nenadoknadivog gubitka dječjeg života. U ovim teškim trenucima, želim roditeljima uputiti najdublju sućut i podršku. Želim da znate kako sam uz vas mislima i u molitvama. Neka vam ljubav i uspomene koje imate na vaše dijete pruže snagu i utjehu. Neka vaše dijete počiva u miru, a vi pronađite snagu u zajedništvu i podršci svih onih koji vas vole i brinu za vas”, objavio je gradonačelnik Dugog Sela Nenad Panian.

Pomolimo se za roditelje i obitelj stradale curice!

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Andjelka
1 mjesec prije

Tuga neopisiva tuga sta se radi kod nas.Zar je taj corav pa nije vidija dite da ide iz skole usta je gleda sigurno u mobitel ,pa da izgubila zivot.Duboka sucut njenim roditeljima i neka im dragi bog da snage 😭😭😭😭😭😭