Karlovac: U noćnom klubu povrijeđeno 7 osoba, konobarica je ‘palila’ šank

Alkohol koji je zapaljen na šanku raspršio se po gostima, izazivajući ozbiljne ozljede.

Performans s ‘paljenjem šanka’ u narodnjačkom noćnom klubu Monaco u Karlovcu rano jutros, 24. ožujka oko 2:30 sati, izmakao je kontroli i završio tragično.

Alkohol koji je zapaljen na šanku raspršio se po gostima, izazivajući ozbiljne ozljede. Panika je zavladala, a policija je brzo intervenirala, dok su povrijeđeni odvezeni u karlovačku bolnicu, nedaleko od mjesta događaja.

Policija je potvrdila incident, navodeći da su četiri osobe teško povrijeđene. Izjave iz Policijske uprave Karlovac ukazuju na nestručno rukovanje alkoholom od strane 23-godišnje radnice ugostiteljskog objekta, koja je pokušavala izvesti efektno paljenje šanka, no umjesto toga došlo je do naglog izgaranja i ozljeđivanja prisutnih.

Daljnje kriminalističko istraživanje provodi se kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja, potvrđeno je iz PU Karlovac.

Medicinska pomoć zatražena je za sedmero ljudi, od kojih su četiri teško ozlijeđena. Jedna osoba se nalazi u kritičnom stanju na odjelu Intenzivne njege, potvrdila je direktorica Opće bolnice Karlovac, dr. Ivana Kovačić.

Slika prikazuje ozlijeđene u diskoteci; Foto: Jutarnji.hr

Noćni klub je izrazio žaljenje

Noćni klub ‘Monaco’ putem društvenih mreža izrazio je žaljenje zbog događaja te najavio pokriće štete na osobnim stvarima oštećenih. Također su ponudili pomoć svima kojima je potrebna.

“Ovim putem želimo izraziti iskreno žaljenje zbog nemilog događaja koji se noćas dogodio u prostoru Disco kluba ‘Monaco’.

Oštećenima i povrijeđenima želimo što brzi i bezbolniji oporavak, nastalu štetu na osobnim stvarima svih oštećenih ćemo podmiriti (molimo Vas da nam se javite na broj 097/6322-600 ili putem društvenih mreža), a svim oštećenima kojima je potrebna bilo kakva pomoć stojimo na raspolaganju sa svime šta možemo učiniti.

Nažalost ne možemo promijeniti i uticati na to da se incident dogodio, ali možemo izraziti žaljenje i pokušati ispraviti barem ono šta je ispravljivo”, objavili su.

Svi povrijeđeni su u našim molitvama!

NAJNOVIJE!