Luka Modrić je još jednom pokazao koliko je divan: Ispunio je želju teško bolesnom mladom Hrvatu iz Nizozemske

Luka Modrić, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, još jednom je pokazao svoju velikodušnost i humano srce, osim impresivnih nogometnih vještina.

Prema članku De Limburgera, kapetan Vatrenih je pružio nezaboravan dan desetogodišnjem Tinu Vukadinu iz Roermonda, koji se bori s teškom metaboličkom bolešću. Lokalne novine izvještavaju da je dječak ranije prošao transplantaciju jetre i bubrega.

Zahvaljujući zakladi FC Robinstijn, koja ispunjava nogometne snove djece, Tin je u srijedu zaboravio na svoju bolest. Dječaku je bilo dopušteno da uđe na teren De Kuipa kako bi se sreo sa svojim uzorom.

“Bilo je nestvarno i užasno uzbudljivo. Bio je tako impresioniran. Po cijele dane gleda videe koje mu šalju kolege iz razreda. Sve su snimali na televiziji”, kazala je majka.

Tin, njegov mlađi brat Fran i njihovi roditelji su dan nakon utakmice protiv Nizozemske otputovali u hotel hrvatskih igrača u Schiedam, gdje se Modrić susreo s njima.

“Pričao je s nama petnaestak minuta. Nismo ga željeli predugo gnjaviti, bio je vrlo opušten”, kazala je majka Irina za De Limburger.

“On je tako normalan, nevjerojatno kako ima obje noge na zemlji. Toliko je voljen ne samo zbog svog nogometa, već i zbog svoje osobnosti”, dodala je.

Obitelj je na koncu napustila hotel s hrvatskim dresom u i porukom: “Za Tina i Franu, od srca Luka Modrić”.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare