Maleni Slavonac treba naše molitve i pomoć: Rođen je bez više od 25 kostiju

Maleni Slavonac treba naše molitve i konkretnu pomoć budući da je rođen bez više od 25 kostiju. Čeka ga nova operacija u Americi. 

Šimun Stojanović iz Županje za dva tjedna bi trebao ići na novo liječenje u SAD gdje ga čeka treća operacija nakon koje bi dječak trebao lakše živjeti. Naime, 22. lipnja operirat će mu desno koljeno i stopalo.

– Naša borba je tu od prije 5 godina, tu je danas i nažalost bit će tu još dugo obzirom da je Šimun dijete koje je rođeno bez više od 25 kostiju, a bolest koja živi u njemu kao stalni podstanar još uvijek nema ‘ime i prezime’ – objavljeno je na Facebook stranici Za Šimunov korak.

– Ova borba ne bi bila moguća bez vaše pomoći, niti će ikada biti moguća jer vaša podrška i nesebična financijska pomoć nam omogućava da Šimunu osiguramo adekvatnu zdravstvenu skrb i rehabilitaciju, smještaj i svakodnevni transport do bolnice, adekvatna pomagala bez kojih danas ne bi hodao. Zato koristim ovu priliku da vam se svima bezgranično zahvalim kao majka, kao roditelj, kao sestra i prijatelj. Hvala što ste tu, uz nas – piše u objavi.

Šimun iz Županje
Foto: Obiteljske fotografije

Šimunu je amputirana noga iznad koljena 2019. kada je napravio prve korake

Svi oni koji su u mogućnosti pomoći malenom Šimunu, mogu to učiniti uplatom na račun otvoren u Erste banci na ime:

ŠIMUN STOJANOVIĆ, ŽUPANJA, broj računa: HR8224020063211280649,
BIC/SWIFT: ESBCHR22, Opis plaćanja: Donacija za Šimuna. 

Podsjetimo, zbog nefunkcionalnosti koljena na Šimunovoj lijevoj nozi amputirana mu je noga iznad koljena 2019. godine i tada je dobio priliku prvi puta napraviti korake.

2021. godine mu je korigiran desni kuk i desno stopalo koje ima svega nekoliko kostiju, kako bi bilo funkcionalno. Za Šimuna je pokrenuta i Go fund kampanja o kojoj više možete saznati NA OVOM LINKU.

NAJNOVIJE!