Odgojiteljica u dječjem vrtiću u Zaprešiću naredila djetetu da rukama izvadi kruh iz WC školjke

Uprava dječjeg vrtića u Zaprešiću izrazila je duboko žaljenje nakon što je procurila informacija o incidentu u kojem je odgojiteljica, prema tvrdnjama, navodno naredila djetetu da rukama izvadi kruh iz zahodske školjke.

Ovaj incident postao je javan nakon što je na Facebook stranici “Mamin blog” objavljeno pismo odgojiteljice, koje je navodno bilo upućeno roditeljima djeteta, opisujući događaj.

Prema navodima u pismu, dijete je, kršeći pravila o ručku, odbilo jesti kruh te ga je kasnije bacilo u WC, a dio hrane stavilo u džepove, kako prenosi 24 sata.

Navodi se da je dijete potom izvadilo kruh iz WC školjke, nakon čega je odgojiteljica upozorila dijete na neprikladno ponašanje i nepoštivanje pravila skupine.

Uprava vrtića potvrdila je incident i izrazila žaljenje, ističući da su odmah poduzeli mjere kako bi dobili potpun uvid u situaciju te da će se nakon toga poduzeti daljnje potrebne radnje i aktivnosti.

Unatoč tome, nisu otkrili detalje niti izravno potvrdili što se dogodilo, ali su sazvali hitan sastanak zaposlenika kako bi razmotrili daljnje korake.

NAJNOVIJE!