Ovo je Mihaela (21) koja je ubijena u Osijeku od strane dečka policajca

Počivala u miru!

Ova fotografija prikazuje studenticu Mihaelu (21) koja je jučer u Osijeku ubijena od strane dečka policajca.  

Osječki Pravni fakultet oprašta se od 21-godišnje kolegice Mihaele Berak koja je usmrćena u srijedu navečer iz službenog pištolja u stanu u Osijeku.

Podsjetimo, djevojka se u trenutku usmrćivanja nalazila u stanu sa svojim dečkom policajcem. Premda su prvo iz policije neslužbeno govorili da se najvjerojatnije radi o samoubojstvu, sinoć je policija objavila da je policajac metkom usmrtio djevojku zbog “neopreznog rukovanja”.

Policija još nije objavila detalje tragedije, a nisu ni objasnili zašto je vijest o smrti djevojke priopćena tek dan kasnije.

VIDI OVO: Koje je značenje imena Mihael(a)?

Trenutno su svi u šoku

Studentski zbog Pravnog fakulteta u Osijeku objavio je na Facebooku fotografiju ubijene studentice i informaciju da će pokop biti sutra u 12:20 na Centralnom groblju. U komentarima su ljudi izražavali sućut obitelji djevojke.

“Drage kolegice i kolege, s tugom i nevjericom javljamo da je naša draga kolegice i studentica Mihaela Berak, tragično preminula.

Počivala u miru!” objavio je studentski zbog osječkog Prava.

Predsjednik studentskog zbora Karlo Rašić dao je kratku izjavu za Dnevnik.hr o preminuloj kolegici. “Trenutno su svi u šoku, teško je naći riječi za ovakvu situaciju. Pozivam sve ovim putem da se sutra u 11 sati se okupimo ispred Pravnog fakulteta u Osijeku kako bismo odali počast preminuloj kolegici”, kazao je Rašić.

NAJNOVIJE!