Pomozimo obitelji poginulog Gorana Šarića iz Privlake: Iza sebe je ostavio suprugu i dvije kćerkice

Goran Šarić iz Privlake je nekidan stradao u prometnoj nesreći kod Vinkovaca, a iza njega je ostala supruga s dvoje djece.

Pater Stjepan Ivan Horvat je na svom Facebook profilu objavio poziv na prikupljanje sredstava za obitelj pokojnog Gorana Šarića iz Privlake u čije je vozilo udario bivši hrvatski ministar obrane Mario Banožić. Za obitelj trebamo moliti, no Bog nas poziva i da pomognemo potrebitima.

“Mnogi ste mi predložili, pa sam se odlučio pokrenuti akciju za prikupljanje priloga za obitelj pokojnog Gorana Šarića koji je nekidan stradao u prometnoj nesreći kod Vinkovaca te iza kojega je ostala supruga s dvoje djece. Od jučer ste uplatili: 3502 EUR. Hvala vam do neba!” napisao je katolički svećenik na Facebooku, i dodao:

“Neće im naš prilog vratiti supruga i oca, ali siguran sam da ćemo im bar malo pomoći u daljnjem životu. Teška su vremena i nije lako darovati novac, a ponekad nam je neugodno uplatiti neki mali iznos, no i 1 cent je puno ako je od srca, nas puno sa po malo može učiniti veliku stvar.”

“Sredstva se uplaćuju na moj aircash račun i kasnije će biti proslijeđena obitelji Šarić. Hvala na ljubavi”, napisao je pater i naveo podatke za uplatu:

Ime: Ivan Horvat (obavezno upisati)
HR5223400091511175097
Model HR00
Poziv na broj (obavezno upisati): 436950-2460

NAJNOVIJE!