Pretužna poruka majke poginulih sestara: “Mjesec je dana otkako niste s nama …”

Prije mjesec dana u teškoj prometnoj nesreći poginule su dvije sestre iz Kaštela od 25 i 21 godinu, a njihova majka objavila je pretužnu poruku.

Dvije sestre iz Kaštela od 25 i 21 godinu tragično su poginule 9. lipnja u stravičnoj nesreći u Dicmu.

Majka djevojaka objavila je na Facebooku potresnu poruku

“Danas je prvi i najbolniji misec dana otkako niste sa nama, dobra moja i lipa dico… I otrt će im svaku suzu s očiju te smrti više neće biti, ni tuge, ni jauka, ni boli više neće biti jer – prijašnje uminu”, napisala je majka Renata.

Snimka zaslona: Facebook

Predivan stih iz Otkrivenja 21, 4, kojeg je majka navela, ohrabruje nas i podsjeća da će jednog dana naše zemaljske nevolje i patnje nestati i da ćemo vječnost provesti s Gospodinom.

Podsjetimo, prometna nesreća dogodila na državnoj cesti u Dicmu, gdje su se sudarila dva automobila marke Mercedes i Škoda. Za volanom Mercedesa je bio 19-godišnjak, dok su u Škodi bile dvije sestre iz Kaštela. U frontalnom sudaru obje su na mjestu nesreće izgubile život.

Ova tragedija pogodila je cijelu Hrvatsku, ali ubrzo je snažnu poruku i svjedočanstvo vjere uputila hrabra majka poginulih sestara. Od svojih voljenih kćeri oprostila se riječima iz Psalma 94, 18-19:

“Čim pomislim: ‘Noga mi posrće’, dobrota me tvoja, o Jahve, podupire. Kad se skupe tjeskobe u srcu mome, tvoje mi utjehe dušu vesele.”

“Hvala Isusu šta mi vas je dao da vas malo imam, da vas ljubim, da vas grlim … Neka vas čuva dok ne dođe mater vaša, dico moja dobra, dico moja lipa …”, napisala je ranije majka.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!