Prije 2 dana su joj poginule dvije kćeri: Majka iz Kaštela je ubojici uputila snažne riječi

Prije 2 dana u prometnoj nesreći su poginule dvije kćeri, a njihova majka iz Kaštela je ubojici uputila snažne riječi.

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u petak, 40 minuta nakon ponoći, u Dicmu su poginule dvije djevojke od 25 i 21 godinu, a 19-godišnji vozač drugog automobila je lakše ozlijeđen.

Automobili potpuno uništeni

Prometna nesreća dogodila na državnoj cesti u Dicmu, gdje su se sudarila dva automobila marke Mercedes i Škoda. Za volanom Mercedesa je bio 19-godišnjak, dok su u Škodi bile dvije sestre iz Kaštela. U frontalnom sudaru obje su na mjestu nesreće izgubile život.

Ova tragedija pogodila je cijelu Hrvatsku, ali snažnu poruku i svjedočanstvo vjere uputila je majka poginulih sestara Renata Kelam. Od svojih voljenih kćeri oprostila se riječima iz Psalma 94, 18-19:

“Čim pomislim: ‘Noga mi posrće’, dobrota me tvoja, o Jahve, podupire. Kad se skupe tjeskobe u srcu mome, tvoje mi utjehe dušu vesele.”

“Hvala Isusu šta mi vas je dao da vas malo imam, da vas ljubim, da vas grlim … Neka vas čuva dok ne dođe mater vaša, dico moja dobra, dico moja lipa.

Duša mi se raspada ljubiti mrtvo i ledeno tilo vaše, zašto srce ne pukne da vaša mater sa vama bude danas. Mi smo kršćani, mi opraštamo, tako sam i vas učila, vaša mater, dico moja, oprašta ditetu koje je ubilo moju dicu“, napisala je, između ostalog, u objavi na Facebooku.

U Kaštelu je jučer bio dan žalosti.

Na Twitteru ispod jedne objave ima nekoliko komentara na ovu izjavu, a izdvajamo dva.

“Bol joj probada dušu, ali ona se ne peče od gorčine i mržnje. Divota od majke.”

“Bože kakva vjera treba za ovo? Kakva ljubav, KAKO JE VELIKA OVA ŽENA?”

Ovim putem molimo Boga da utješi i krijepi ožalošćenu obitelj. Svima nam je velika utjeha da ovaj život na zemlji nije sve i da ćemo jednog dana u nebu opet vidjeti naše voljene.

NAJNOVIJE!