Progledaj srcem 2024
Snimka zaslona: YouTube

“Progledaj srcem” očekuje su 24. i 25. svibnja 2024 godine u Areni, a izvođači su neka od najvećih imena suvremene kršćanske glazbe u Hrvatskoj.

Inače, ove godine “Progledaj srcem” obilježava deset godina postojanja. Na zajedničkoj molitvi i slavljenju očekuje se više od 37 000 ljudi.

Duhovni program prvog dana, u petak 24. svibnja, predvodit će vlč. Dražen Radigović i Božja slava band te p. Sebastian Šujević i Alan Hržica, a u subotu don Damir Stojić i Božja pobjeda. Kao i prvog dana, drugi dio programa vodit će p. Sebastian Šujević i Alan Hržica.

Iz sastava Amorose vjeruju da će se dogoditi nova obraćenja u Božjoj prisutnosti, da će ljudi primiti iscjeljenja i ozdravljenja u onim područjima svojih života gdje ih nije bilo, te da će svi primiti mnoge blagoslove i doživjeti Božju ljubav, prenosi Laudato.

U ovogodišnjem dvodnevnom slavljenju, uz već spomenute izvođače, sudjeluju i fra Marin Karačić, sestre Palić, Matej Galić, Božja slava band, Ivana i Marija Husar, Rafael Dropulić Rafo, Stijepo Gleđ Markos i Zvonimir Kalić.

Vanessa Mioč također je jedna od izvođačica na ovogodišnjem “Progledaj srcem” koja kaže kako je to jedinstven događaj koji donosi radost, ljubav i mir.

Na to se nadovezuje i fra Ivan Matić koji će izvesti svoje najpopularnije pjesme i koji smatra kako je “Progledaj srcem” jedan novi način evangelizacije pjesmom i slavljenjem, koji će i ove godine pokrenuti mnoga srca na radost i zajedništvo u slavljenju Gospodina.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare