Rasprodana Arena Zagreb za koncert “Progledaj srcem”, puni se i drugi termin

Obje večeri program započinje u 18 sati.

Budući da je Arena Zagreb za ‘Progledaj srcem‘ bila rasprodana tri mjeseca unaprijed za 25. svibnja, Laudato TV odlučio je organizirati dodatni dan, koji će se održati u petak, 24. svibnja 2024.

Interes za ovaj događaj i dalje je izuzetno visok, pa je već prodana donja tribina, a jučer je puštena u prodaju i gornja tribina.

Laudato TV je priopćio da će se obilježavanje deset godina od prvog koncerta ‘Progledaj srcem’ održati s dva dana duhovne obnove i slavljenja Gospodina u Areni Zagreb.

Projekt ‘Progledaj srcem’ započeo je 2014. kao koncert podrške osnivanju prve katoličke televizije, a danas je izrastao u najveći duhovno-glazbeni spektakl u ovom dijelu Europe. Sve veći broj posjetitelja i izvođača te bogatstvo sadržaja obilježavaju svako izdanje.

Prošle godine organiziran je cjelodnevni duhovni program, a svoje svjedočanstvo iznio je i poznati američki glumac Jim Caviezel. Vrhunac dosadašnjih događaja bio je povijesni skup na stadionu Maksimir 2022. kada se okupilo više od 50.000 ljudi.

Arena je otvorena za 37.000 posjetitelja

Ovogodišnji koncert ‘Progledaj srcem’ uključuje dvodnevnu duhovnu obnovu i slavljenje koje će privući 37.000 posjetitelja.

U petak, u duhovnom programu sudjelovat će vlč. Dražen Radigović, Božja slava band, p. Sebastijan Šujević i Alan Hržica, dok su u subotu na rasporedu don Damir Stojić, Božja pobjeda, te ponovno p. Sebastijan Šujević i Alan Hržica.

Na oba dana slavljenja sudjelovat će: fra Marin Karačić, sestre Palić, Amorose, Matej Galić, fra Ivan Matić, Božja slava band, Vanessa Mioč, Ivana i Marija Husar, Rafael Dropulić Rafo, Stijepo Gleđ Markos i Zvonimir Kalić.

Molitvu u slavljenju predvodi don Mijo Grozdanić, a slavljeničkim bendom ravna Goran Kovačić. Obje večeri program započinje u 18 sati.

NAJNOVIJE!