NaslovnicaVijestiHrvatskaRobert i Doris prevarili cijelu Hrvatsku: Za donirani novac su kupili auto

Robert i Doris prevarili cijelu Hrvatsku: Za donirani novac su kupili auto

Robert (37) i Doris (22) su sa svojom humanitarnom akcijom navodno prevarili cijelu Hrvatsku. Za donirani novac su navodno kupili novi automobil. 

Naime, prema navodima podignute optužnice, njih dvoje su pokrenuli humanitarnu akciju, a novac koji je doniran iskoristili su, između ostalog, za kupovinu novog automobila.

Riječ je o poznatom slučaju iz 2018. godine. Doris je počela akciju prikupljanja novca za svog partnera Roberta, za kojeg je rekla da boluje od leukemije.

Iznos koji je ona tražila iznosio je 770 tisuća kuna. Zbog ove akcije su novac uplaćivali mnogi, među kojima je i selektor reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić, te nogometaš Vedran Ćorluka. Navodno su prikupili oko 31 tisuću eura.

Njihovu navodnu prevaru otkrio je vijećnik u njihovoj općini, koji je primjetio dvojac na benzinskoj pumpi s najnovijim modelom automobila Volkswagen Golf 7.

Imajući u vidu da su oboje nezaposleni, ovaj neimenovani vijećnik je smatrao da su automobil morali kupiti od doniranog novca, te ih je prijavio.

Ovaj dvojac je, barem zasad, brani šutnjom.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare