Stravična prometna nesreća kod Požege: U smrskanom autu poginula 18-godišnja djevojka

Još jedan mladi život je izgubljen! 18-godišnja djevojka iz Opela je od posljedica povreda preminula u vozilu Hitne pomoći.

U stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila u blizini Požege, 18-godišnja djevojka je izgubila život nakon sudara koji je uništio automobil.

Gotovo potpuno uništena Opel Astra svjedoči o težini prometne nesreće koja se dogodila sinoć, 23. rujna oko 23:30 sati, na cesti Požega – Mihaljevci, u kojoj je jedna osoba poginula.

Kako javlja Požega.eu, smrtno je stradala 18-godišnja djevojka koja je preminula u požeškoj bolnici.

Stradale su četiri osobe

Policija je sinoć objavila da su, prema prvim informacijama, stradale četiri osobe koje su prevezene na pružanje liječničke pomoći u Opću županijsku bolnicu Požega. Međutim, unatoč višesatnim naporima, liječnički tim požeške bolnice nije uspio spasiti život djevojke.

Golf se kretao iz pravca Velike prema Požegi. Dolaskom do zavoja, na izlazu iz Mihaljevaca prema Požegi, direktno je došlo do sudara s Opel Astrom koja se u tom trenutku, najvjerojatnije, zbog vrlo klizavog asfalta, već okretala na cesti.

Požeška policija javlja da je 18-godišnji vozač, koji je upravljao Opelom požeških registarskih oznaka, dolaskom do zavoja uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom, sletio na travnatu bankinu i potom se vratio na kolovoz te u zanošenju vozilom prešao na suprotnu saobraćajnu traku.

Tom prilikom je na desnu bočnu stranu Opela prednjim dijelom naletio Golf požeških registarskih oznaka, a kojim je iz suprotnog smjera upravljao 24-godišnji vozač.

Prometna nesreća kod Požege 1
Foto: Pozega.eu

18-godišnja djevojka je umrla u vozilu Hitne pomoći

U nesreći oba vozača su lakše povrijeđena kao i putnica iz Golfa starosti 21 godinu i putnici iz Opela starosti 15 i 17 godina, dok je 18-godišnja putnica iz Opela od posljedica povreda preminula u vozilu Hitne pomoći.

Protiv 18-godišnjeg vozača slijedi kaznena prijava zbog počinjenog krivičnog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Na intervenciju su uz policiju i timove Hitne medicinske pomoći izišli i vatrogasci JVP-a Grada Požege. Za vrijeme vršenja uviđaja cesta je bila zatvorena na tom dijelu saobraćajnice.

Molitva za sve pogođene ovom prometnom nesrećom kod Požege

Oče Nebeski, u ovom trenutku tuge i gubitka, podižemo svoje molitve prema Tebi. Molimo Te da utješiš obitelj preminule 18-godišnje djevojke te im pružiš im utjehu i snagu da prebrode ovu tešku bol.

Neka Tvoja milost obasja njihove srce i pruži im mir koji nadilazi ljudsko razumijevanje. U Isusovo ime, amen.

NAJNOVIJE!