Potresno svjedočanstvo Josipa Šimunića: “Bog mi je dao kćer, On ju je i uzeo”

Josip Šimunić je u svom svjedočanstvu progovorio o kćeri koju je prerano izgubio.

Legendarni stoper hrvatske nogometne reprezentacije Josip Šimunić svjedočio je prošlog tjedna u crkvi na Svetom Duhu.

Šimunić je, kako prenosi Bitno.net, drhtavim glasom krenuo pričati o svojoj životnoj tragediji koja je potresla njegovu obitelj: “U životu mi se prije pet godina dogodila tragedija. Supruga i ja smo izgubili – možda je to pogrešno rečeno – naša kći je dobila gripu i za tri dana preminula. Preminula je na Uskrs”, rekao je u uvodu i nastavio:

“Zašto? Kako? Postavljaš si pitanja, ali to je tako. Tko je kriv? Nitko nije kriv, tako je trebalo biti. A ja vam ovdje svjedočim večeras, da nije bilo dragog Boga i molitve, da nije bilo krunice, prijatelja i obitelji oko nas da nas drže da ne padnemo, ne znam što bi bilo…”, priča i nastavlja:

‘Dragi Bog mi je dao kćer, dragi Bog ju je uzeo’

“Danas mogu ovdje stati pred vas i svima reći: Bez dragoga Boga, bez Isusa Krista, bez vjere, bez ljubavi, nema apsolutno ništa, nema tu sreće. Koliko god je meni sad bilo teško to izgovoriti, ali to je tako. Svi moramo svakog dana pronaći snagu ispitati samog sebe, kako možemo biti bolji, kako se možemo popraviti.”

U videu u nastavu možete poslušati Josipovo svjedočanstvo.

Jedna osoba iz auditorija ga je upitala je li bio ljut na Boga: “Ja se ne mogu ljutiti na dragog Boga. Dragi Bog mi je dao kćer, dragi Bog ju je uzeo. Ja sam mu zahvalan što mi daje snagu da vam mogu danas pričati o njoj”, rekao je Šimunić.

NAJNOVIJE!