Teška prometna nesreća na autocesti između Karlovca i Rijeke: Troje poginulih, 12 povrijeđenih

Teška prometna nesreća dogodila se noćas u 1:40 dogodila na autocesti A1 između Karlovca i Rijeke. Troje je poginulih, a 12 povrijeđenih, među kojima su i mala djeca.

“Dana 06.01.2024. godine oko 01.40 sati na autocesti A-1, smjer jug, poslije tunela Sveti Marko došlo je do prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo više vozila, te su tri osobe smrtno stradale. Promet autocestom na tom dijelu je zatvoren, te će biti preusmjeren. Slijedi uviđaj”, javili su iz policije.

Radio Mrežnica javlja da su se, prema prvim informacijama, sudarili kombi i osobni automobil. U pitanju je kombi registarskih oznaka te osobnom automobilu riječkih registarskih oznaka.

U vozilu Alfa Romeo riječkih oznaka navodno su smrtno stradali supružnici. Dijete koje je bilo s njima u autu navodno je zadobilo ozljede.

Jutarnji list je objavio neslužbenu informaciju da je u nesreći sudjelovao terenac Mitsubishi koji je najvjerojatnije prevozio migrante. U vozilu sa sedam sjedala nalazili su se vozač i 11 putnika.

Nakon udara svi su poispadali iz vozila. Vozač je na mjestu smrtno stradao, a putnici su zadobili ozljede.

Na krhotine sudara naletjela su još dva vozila u pravcu juga, ali bez većih posljedica. Prizor na mjestu događaja je bio stravičan. Dijelovi automobila razasuti su posvuda. Policija će nakon očevida i istrage dati službene informacije o ovoj nesreći, piše KA Portal.

Pomolimo se za sve stradale i njihove obitelji!

NAJNOVIJE!