Teška prometna nesreća u Međimurju: Djevojka se bori za život (21), a muškarac je poginuo
Foto: PU međimurska

Muškarac (33) je preminuo na mjestu nesreće u Međugorju, a djevojka se bori za život. U autu je bilo i dijete.

Jedan je muškarac poginuo, a dvoje ljudi je završilo u bolnici nakon teške prometne nesreće u ponedjeljak kod Murskog Središća, izvijestila je PU međimurska. Policija je objavila detalje stravičnog sudara u ponedjeljak oko 23.30 u Peklenici.

Vozačica (21) osobnog automobila austrijskih registarskih oznaka nije se kretala obilježenom prometnom trakom.

U blagom zavoju vozilom je djelomično prešla na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera, gdje je vozilom udarila u osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 33-godišnjak.

Došlo je do teškog sudara, pri čemu je došlo do zanošenja vozila te silaska stražnjih dijelova vozila izvan kolnika. Muškarac (33) preminuo je na mjestu nesreće, a sud je odredio i obdukciju tijela preminulog.

U autu je bilo dijete

U osobnom automobilu austrijskih registarskih oznaka nalazilo se dijete koje je bilo propisno smješteno u posebnoj sigurnosnoj sjedalici, dok vozači za vrijeme vožnje nisu bili vezani sigurnosnim pojasevima.

Vozačica i dijete su vozilima hitne pomoći prevezeni u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je vozačica zadržana na liječenju te je i sama, na žalost, zadobila ozljede opasne po život, dok dijete nije zadobilo ozljede. Oba vozila su vučnom službom prevezena u dvorište policije.

Cesta je bila zatvorena do 4 ujutro za sav promet koji se odvijao obilazno. Protiv vozačice će se podnijeti kaznena prijava zbog počinjenja kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu nadležnom državnom odvjetništvu, prenose 24sata.

Gospodine, molimo Te za sve stradale i njihove obitelji, a pogotovo za oporavak ove djevojke.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare