Tinejdžer koji je ostao bez roditelja u prometnoj nesreći je u šoku: Pomolimo se za njega!

Tinejdžer (16) koji je ostao bez oba roditelja u prometnoj nesreći 6. siječnja je u velikom šoku. Pomolimo se za njegov život!

Dan nakon stravične prometne kod Karlovca, u kojoj je poginulo troje ljudi, policijski istražitelji počeli su slagati cjelokupni mozaik događaja.

Svih šest osoba ozlijeđenih u strašnoj prometnoj nesreći na autocesti A-1, koji su zaprimljeni u Opću bolnicu Karlovac, i dalje su tamo na obradi. Jedan od njih, najteže ozlijeđeni, inače državljanin Moldavije, bit će danas upućen u KBC Sestre milosrdnice na daljnju liječničku obradu, javlja Jutarnji.

Tinejdžer je u vidnom šoku

“On ima tešku ozljedu kralježnice te će mu liječenje biti nastavljeno u Zagrebu u Draškovićevoj. Jednog smo operirali i on je stabilno. Dvojica koja su lakše ozlijeđena žele što prije van iz bolnice, ali ćemo ih zadržati još neko vrijeme. Prvi koji će biti otpušten je 16-godišnjak, hrvatski državljanin, koji je zadržan zbog psihološke pomoći. Djetetu je stvarno teško i u vidnom je šoku. Jučer ga je obišla rodbina, posjetio ga je i ujak te smo u komunikaciji s njima”, izjavila je ravnateljica Opće bolnice Karlovac dr. Ivana Kovačić.

Inače, dečko iz auta riječkih oznaka, bio je krvave glave, ali pri svijesti.

Jedan vozač je ispričao što se dogodilo te je postavio dječaku nekoliko pitanja. Na pitanje kamo idu, tinejdžer je odgovorio “Doma za Rijeku”. Pitam znaš li što se dogodilo, veli: “Ne znam, spavao sam iza”. Samo ja ponavljao: “Joj, što je s mamom i tatom, mama i tata nisu dobro”, govori čovjek.

U otežanoj komunikaciji s ozlijeđenima saznaje se kako su, osim dječaka iz Rijeke te najteže ozlijeđenoga Moldavca, svi ostali državljani Egipta.

NAJNOVIJE!