Tri mlade osobe su pretrpjele teške ozljede u prometnoj nesreći: Sada trebaju naše molitve!

U noći na ŽC 6260 u Dugopolju, tri mlade osobe su pretrpjele ozljede u prometnoj nesreći koja se dogodila oko jedan sat iza ponoći, izvještava PU Splitsko-dalmatinska.

Nesreća se dogodila dok je 19-godišnji vozač upravljao osobnim vozilom BMW iz smjera zapada prema istoku.

U nepreglednom zavoju nije prilagodio brzinu vožnje stanju ceste, što je rezultiralo gubitkom kontrole nad vozilom i slijetanjem izvan kolnika, te nastavak nekontroliranog kretanja koje je završilo okretanjem vozila na krov.

Vozač je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život, dok je 19-godišnji suvozač pretrpio lakše ozljede, a 19-godišnja putnica u vozilu teške tjelesne ozljede. Nakon pružene liječničke pomoći, prevezeni su u KBC Split radi daljnjeg bolničkog liječenja.

Ovaj događaj nas podsjeća na krhkost života i važnost opreznosti u prometu. Molimo za brz oporavak ozlijeđenih i da im Gospodin pruži snagu tijekom njihovog liječenja. Neka ih Njegova milost obasja i prati u njihovim teškim trenucima.

Molimo i za sigurnost svih sudionika u prometu, neka nas Gospodin čuva i vodi tijekom naših putovanja. Neka nam podari mudrosti da prilagodimo brzinu kretanja uvjetima ceste i tako sačuvamo živote. Molimo za Božje blagoslove i zaštitu u prometu, u Isusovo ime. Amen.

NAJNOVIJE!