U Slavoniji je nestao Gabriel (19), mobitel je ostavio kod kuće

Svaki trag nestalom mladiću gubi se nakon što je odbacio prijatelja u Budimce.

U Slavoniji je nestao mladi Gabriel Tatić Matijević, a mobitel je ostavio kod kuće, kaže njegova obitelj.

Policija je potvrdila prijavu nestanka te poduzima sve mjere kako bi pronašla mladića, izvijestili su iz osječko-baranjske policije.

Gabriel je rođen 2004. godine i posljednji put je viđen u selu Poganovci. Visok je 185 centimetara i vozi crveni Peugeot 206. Nestanak je prijavljen nakon što je automobilom u četvrtak navečer otpratio prijatelja u susjedno selo Budimce.

Zadnju poruku je poslao majci u noći sa srijede na četvrtak prije nego što je nestao.

Gabriel je mobitel ostavio kod kuće

Obitelj je posebno zabrinuta jer je ostavio mobitel kod kuće, što nije uobičajeno jer ga uvijek nosi sa sobom.

Pitao ju je, rekla je majka za Dnevnik.hr, kako je i zašto mu se ne javlja. Kako je to bilo u noći i spavala je, pokušaja je stupiti u kontat s njim ujutro, no bezuspješno.

“Mobitel doslovno uvijek ima sa sobom, a sada ga je ostavio u kući. Uz to, nije ni zaključao vrata pa nekako mislim da je vjerovao kako će se brzo vratiti. Uzeo je novčanik sa sobom, mislila sam da je otišao možda do obližnje trgovine. Da je sletio negdje s autom bi se vidjelo”, kroz suze govori majka koja u nedjelju iz Austrije, u koju je otišla raditi, dolazi u Hrvatsku.

Svaki trag nestalom mladiću gubi se nakon što je odbacio prijatelja u Budimce. Obitelj je apelirala na javnost da, ukoliko imaju bilo kakve informacije, odmah obavijeste policiju ili se jave obitelji.

Intenzivna potraga za Gabrielom traje od jutros, a angažirano je više osoba i resursa kako bi se pronašao. Molimo sve da surađuju s vlastima i pomognu u potrazi za nestalim mladićem te se u slučaju informacija jave obitelji, policiji ili na broj 192.

NAJNOVIJE!