Jednoj baki je Bog rekao nešto za Justina Biebera, a on se ubrzo pojavio u njenoj crkvi

Bog je rekao jednoj baki da će položiti ruke na Justina Biebera i moliti se za njega. Ne znajući kada i gdje jednostavno je vjerovala Bogu. No, eto, pop zvijezda došla je u nedjelju ujutro u njihovu crkvu.

Isabel Ketterling je tražila Božji glas. Ona Ga sluša, slijedi Njegove upute i posuda je za Njegovo djelovanje.

Jednog je dana Duh Sveti potaknuo Isabelino srce da moli za pjevača. Priznala je da nije znala za Justina. “Znala sam da je on pjevač za malu djecu, ali to je sve… ali Bog mi je rekao, ‘Želim da moliš za njega i da navedeš druge ljude da mole za njega. Bio je u paklu u glazbenoj industriji.”

Dakle, Isabel je poslušala Boga i potaknula druge da mole s njom za pop zvijezdu.

Tada je Bog rekao Isabel da kaže drugima da će položiti ruke na Justina i moliti se za njega.

“Jesmo li sigurni u vezi ovoga?” Ovo je bila Isabelina prva reakcija. Rekla je Bogu da mu vjeruje, ali govori li drugima nešto. Ipak, ostala je vjerna i počela je drugima govoriti što je Bog rekao.

Tada je jednog dana Isabel, koja obično ide u crkvu subotom navečer, odlučila otići u crkvu sljedeće nedjelje ujutro.

Dok se spremala za crkvu, Isabelin sin, Rob, pastor crkve River Valley, nazvao ju je da joj javi da će Justin Bieber biti u crkvi tog jutra.

Navodno, Justin je imao koncert u okolici i tražio je crkvu u koju će otići u nedjelju. Jedan Justinov prijatelj preporučio mu je crkvu u koju ide Isabela.

Tako je te nedjelje Isabel konačno doživjela ono što joj je Bog rekao. Položila je ruke na Justina i molila za njega.

Poslušala je Božji glas

Nekoliko dana nakon njihovog susreta, Bog je ponovno uputio Isabel da isporuči pismo Justinu Bieberu. Tako je i učinila. Zapisala je sve što joj je Bog rekao za mladića.

Dala ga je Robu i njegovoj ženi, koji će prisustvovati konferenciji u Australiji i vidjeti Justina.

Opet se pismo našlo u rukama pop zvijezde. Kad je Rob ušao u dizalo tijekom konferencije, Justin je uletio s njima u dizalo.

Iako je sve što je Isabel doživjela bilo nevjerojatno, istaknula je: “Sve su se te stvari dogodile da mu donesu nešto. Ne da me uključi u njegov život, nego samo da mu prenesem Božju poruku kako bi mogao vidjeti te stvari”, rekla je.

Štoviše, Isabel se nada da će njezina priča potaknuti druge da više reagiraju na Božji glas.

NAJNOVIJE!