Joga može otvoriti “demonska vrata” zlim duhovima, upozorava bivša vidovnjakinja

Bivša vidovnjakinja upozorila je da joga može otvoriti "demonska vrata" zlim duhovima, a mnogi koji je prakticiraju toga nisu svjesni.

U intervjuu za Christian Post, Cindy Trimm, kršćanska autorica i motivacijska govornica, rekla je da je prakticirala jogu i druge oblike istočnjačke duhovnosti prije nego što je došla Kristu.

“Bila sam vidovnjakinja 15 godina i koristila sam jogu i meditaciju kako bih se otvorila duhovnom svijetu”, rekla je. “Ali kad sam došla Kristu, shvatila sam da se otvaram demonskim silama.”

Trimm je rekla da vjeruje da joga može biti ulaz u demonsku opsjednutost.

“Kada radite jogu, zapravo sebe dovodite u stanje transa”, rekla je. “A u tom ste stanju ranjivi na demonsku opsjednutost.”

Šteta koju joga može nanijeti

Trimm je rekla da je iz prve ruke vidjela štetu koju joga može nanijeti.

“Vidjela sam ljude koji su bili opsjednuti demonima nakon bavljenja jogom”, rekla je. “Postali su nasilni, počeli su govoriti u jezicima i čak su pokušali nauditi sebi.”

Trimm je pozvala kršćane da se drže podalje od joge.

VIDI OVO: 6 razloga zašto je joga opasna za kršćane

“Ako ste kršćani, savjetujem vam da se držite podalje od joge”, rekla je. “To nije bezopasna praksa. To je opasna praksa koja vas može otvoriti demonskim silama.”

Njezino upozorenje dolazi u trenutku kada je joga postala sve popularnija u Sjedinjenim Državama i ostatku svijeta. Nedavno istraživanje Yoga Journala pokazalo je da 20 milijuna Amerikanaca redovito vježba jogu.

Joga nije samo vježba

Iako se joga često reklamira kao zdrav i opuštajući oblik tjelovježbe, Trimm je rekla da je važno imati na umu da ima svoje korijene u hinduizmu i budizmu.

“Joga je duhovna praksa”, rekla je. “To nije samo oblik vježbe.”

Trimm je istaknula da kršćani trebaju paziti što dopuštaju u svoj život.

“Moramo biti razboriti u stvarima koje radimo”, rekla je. “Moramo biti sigurni da se ne otvaramo demonskim silama.”

NAJNOVIJE!