Justin Bieber posvjedočio na Božić: “Isus je pobijedio smrt jednom zauvijek, tako da ti i ja možemo živjeti za vječnost”

Bieber je na Instagram profilu podijelio objavu u kojoj podsjeća pratitelje na Isusovu sveobuhvatnu misiju. Svjestan je Njegove ljubavi.

Pop zvijezda Justin Bieber zamolio je obožavatelje da dublje razmisle o pravoj božićnoj poruci, prisjećajući se da slave ne samo Kristov život, već i “njegovu smrt, pokop i uskrsnuće”.

Pjevačeva objava na Instagramu zaronila je duboko u pravo značenje Isusova dolaska na Zemlju

“Moja božićna želja je da onaj tko ovo čita stane i dopusti Bogu da ga voli”, napisao je Bieber. “Dopusti mu da te podsjeti tko si ovog Božića.”

Pjevač je dalje poticao ljude da slave Isusov život – i Njegovu sveobuhvatnu misiju.

“Danas slavimo Isusovo rođenje. Slavimo njegov život, ali slavimo i njegovu smrt, pokop i uskrsnuće”, rekao je Bieber. “On ne samo da je živio požrtvovnim životom, već je umro žrtvenom smrću, a zatim je uskrsnuo iz mrtvih, pobijedivši smrt jednom zauvijek, tako da ti i ja možemo živjeti za vječnost.”

Kao što smo ranije izvještavali, Bieberu nisu nepoznanica biblijske objave. Producirao je i glazbu s kršćanskom tematikom i nastavlja to raditi.

VIDI OVO: Justin Bieber je napokon postao iskren u vezi svoje vjere (VIDEO)

Pjevač često na društvenim mrežama govori o svojoj vjeri u Isusa Krista. Svjestan je da nije savršen i zato je jednom prilikom rekao: “On je milost. Svaki put kada zabrljamo, On nas ponovno podiže. Tako ja to gledam.”

NAJNOVIJE!