Kanye West kaže da ima ‘problema s Isusom’ nakon neuslišanih molitvi

Kontroverzni reper Kanye West se u intervjuu usporedio s Bogom i priznao da ima “problema s Isusom” u nedavnom intervjuu.

Izgledalo je kao da je prihvatio kršćanstvo prije nekoliko godina, ali sada se čini da ima problema sa svojom vjerom, tvrdeći da se molio za puno stvari te da nije vidio da se “Isus pojavio”.

Također je za Big Boy Tv kanal rekao da kršćani previše ovise o Isusu i molitvi umjesto da “sami odrade posao”.

“Toliko smo u takvom mentalitetu da je to sve što se treba dogoditi, ali ne molimo se da izađemo iz zatvora. Ne molimo se da izađemo iz klinika za pobačaje. Ne molimo se da vratimo našu zemlju koja je uvijek bila naša nakon gentrifikacije, nakon što su Harlemska renesansa i Black Wall Street spaljeni do temelja. Te molitve ne djeluju.”

Reper je također rekao da se suočio s mnogim prijetnjama kroz koje se nije molio. “Imao sam toliko posla, nisam imao vremena za molitvu…. I pogledajte gdje sam danas”, rekao je.

Justin Bieber, Kanye West: Kako gledati na obraćenje slavnih osoba?

Kanye je sugerirao da je sam sebi Bog

Tijekom razgovora koji je trajao sat i 19 minuta, Ye je također sugerirao da je sam sebi Bog, kada su ga pitali kako je uspio desetljećima ostati relevantan u glazbenoj industriji.

Njegovi nedavni komentari u oštroj su suprotnosti s onima koje je dao 2019. godine kada je rekao da je “nanovorođeni kršćanin” i da želi dijeliti evanđelje.

Neki YouTube komentari na Big Boy TV show bili su ohrabrenje za repera.

Jedan korisnik YouTubea rekao je: “Bog je s tobom. Samo nastavi tražiti Božju milost i vjerovati Bogu. Đavao čini sve da te uništi, ali zbog vjere koju imaš u Isusa, đavao te ne može kontrolirati.”

Drugi je objavio: “Mogu se poistovjetiti s Ye; molite se o tome, ali onda morate izaći i obaviti posao. Bog će biti s tobom!”

Međutim, drugi su objavili kako su ih odbili njegovi komentari o kršćanstvu.

Kršćanski YouTuber Nick Jones objavio je video reakcije na intervju i rekao da je uvjeren da Kanye nije kršćanin. Jedan je komentator rekao: “Njegova vjera nikada nije bila u Isusa. Njegova vjera je u njegovo bogatstvo i ljude.”

NAJNOVIJE!