Kršćanski autor tvrdi da su se ispunila neka proročanstva o kraju vremena: Budite spremni!

Kršćanski autor Jerry B. Jenkins upozorava kršćane da budu spremni, tvrdeći da su se ispunila proročanstva o kraju vremena prije uznesenja Crkve.

Jenkins, poznat po fiktivnoj seriji “Left Behind” (Ostavljeni) koja se bavi posljednjim vremenima, također je autor knjiga “The Chosen”, koje se poklapaju s popularnom serijom njegovog sina “The Chosen”, za koju je nedavno dovršio treći roman.

S obzirom na sukobe između Izraela i Hamasa, Jenkins vjeruje da kršćani žive kroz proročansku vremensku liniju.

“Jasno je, idemo ka nečemu i sada se čini prije nego ikad”, rekao je za Christian Post. “Proročanstva govore da će Izrael biti napadnut sa svih strana, što se čini kao da se to sada događa.” Dodao je da će Veliki medvjed sa sjevera i velika vojska s istoka također napasti Izrael.

VIDI OVO: 10 sigurnih znakova posljednjeg vremena

Jenkins ističe da je njegov suradnik, Dr. LaHaye, s kojim je radio na seriji knjiga Left Behind, vjerovao da medvjed predstavlja Rusiju, a vojska s istoka Kinu. Unatoč nepoznavanju točnog datuma povratka Isusa, Jenkins naglašava da se neka proročanstva sada ostvaruju te upozorava na opasnosti.

Iako nitko ne zna dan ili sat Isusovog povratka, Jenkins ističe da su LaHayeove prognoze počele ostvarivati. “Nitko ne zna dan ili sat, čak ni Sin Čovječji. Ali također, mislim da su proročanstva ispunjena, tako da bi moglo biti danas”, dodao je.

Jenkins potiče kršćane da dijele Evanđelje i pripreme se za povratak Mesije, ističući važnost spremnosti.

NAJNOVIJE!