Mladi tata je u kritičnom stanju – upucan je dok je na ulici propovijedao evanđelje

Mladi tata, vođa crkve u Arizoni je u kritičnom stanju nakon što je upucan u glavu dok je propovijedao evanđelje na ulici, stoji u izjavi objavljenoj na web stranici crkve.

“Naš direktor Outreach-a, Hans Schmidt, upucan je dok je na ulici u srijedu navečer (15. studenog) propovijedao prije službe”, stoji u priopćenju. “On je u kritičnom stanju i očajnički mu je potrebno čudo.”

26-godišnji otac dvoje djece je odveden u bolnicu pod sumnjom da je napadnut. Ali CT je pokazao da je upucan.

“Počeo je imati napadaje i intubiran je”, stoji u priopćenju, a liječnicu su počeli ispuštati tekućinu iz njegova mozga.

Osumnjičenik još nije uhićen i nije jasno je li napadač pucao na Schmidta iz vozila ili je bio pješice.

Šokirana obitelj i prijatelji traže molitvu

Prijatelji, obitelj i mještani šokirani su i traže molitvu.

“Tko zna zašto bi se netko htio iskaliti na takvom propovjedniku jer on govori evanđelje i dobre vijesti svima”, rekao je lokalnim medijima Henry Branch, lokalni stanovnik . “On želi pomoći zajednici.”

Policajka Gina Winn, službenica za javno informiranje u policijskoj postaji Glendale, rekla je da je u pitanju užasan događaj te da vlasti vjeruju da netko u zajednici zna informacije o tome što se dogodilo.

“Imamo 26-godišnjaka koji je bio vojni bolničar”, rekla je. Nedavno se oženio, ima dvoje male djece i trenutno je u kritičnom stanju.

Schmidtova supruga Zulya objavila je u petak fotografiju svog supruga s ohrabrujućom porukom nade da će se izboriti i ozdraviti.

“Volim te moj zgodni kauboju”, napisala je . “Nastavi se boriti, tata. Trebamo te!!”

Također je objavila u četvrtak, objašnjavajući što se dogodilo i zahvaljujući ljudima na njihovim molitvama.

Molite se za Schmidtovo ozdravljenje i za cijelu obitelj dok prolaze kroz ovu noćnu moru.

NAJNOVIJE!