Policija uhitila mladića jer je dijelio poruku iz Bibilije
Ilustracija

Policija je uhitila mladića jer je dijelio poruku iz Biblije na javnom pločniku za vrijeme održavanja događaja “Pride in the Park”.

Događaj održan u javnom parku u Wisconsinu na kojem su sudjelovali muškarci odjeveni u žene doveo je do viralnog videa koji prikazuje kako policija uhićuje kršćanskog propovjednika koji je dijelio evanđelje sa sudionicima događaja.

Događaj “Pride in the Park” 29. srpnja u Riverside Parku u Watertownu, koji se nalazi oko 48 kilometara zapadno od Milwaukeeja, ugostio je Unity Project iz Watertowna.

Videosnimka podijeljena na društvenim mrežama pokazuje kako policija Watertowna uhićuje mladog kršćanina nakon što mu je policija rekla da se drži podalje od pozornice događaja, iako su drugi članovi javnosti viđeni kako se okupljaju na istom prostoru.

U blizini je mladi ulični propovjednik govorio u mikrofon kad su ga okružili policajci koji su mu rekli da propovijedanje nije dopušteno zbog gradske uredbe o uređajima za pojačavanje.

Drugi video prikazuje najmanje tri policajca iz Watertowna kako grabe mladićev mikrofon i pozivaju ga da se ne opire uhićenju.

Facebook stranica Rescue the Rainbow kasnije je identificirala jednog od uhićenih kao Marcusa Schroedera. Identitet ostalih troje uhićenika nije poznat.

Nakon uhićenja, Rescue the Rainbow podijelio je video pastora Matta Trewhelle iz Kršćanske crkve prijestolja milosrđa u Milwaukeeju koji prekorava policajce zbog njihovog “nezakonitog, tiranskog” ponašanja.

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
P.P
10 mjeseci prije

»Budite svjesni da vas šaljem kao ovce među vukove. Stoga, budite mudri kao zmije i bezazleni kao golubovi! Čuvajte se ljudi, jer će vas predavati na sud i šibati vas u svojim sinagogama. Dovodit će vas pred vladare i kraljeve jer ste moji sljedbenici. To će biti prilika da o meni svjedočite njima i nežidovima. Kad vas budu uhićivali, ne brinite se što i kako ćete govoriti, jer će vam toga trena biti dano što da kažete. Stoga, nećete govoriti vi, nego će Duh vašeg Oca govoriti kroz vas. Brat će predavati brata da ga ubiju, a otac svoje dijete. Djeca će se okrenuti protiv roditelja i ubijati ih. Svi će vas ljudi mrziti zbog moga imena, ali oni koji ustraju do kraja, bit će spašeni. Kad vas budu progonili u jednom gradu, pobjegnite u drugi. Istinu vam kažem: nećete stići obići sve izraelske gradove prije ponovnog dolaska Sina Čovječjega. Učenik nije veći od učitelja niti je sluga veći od svoga gospodara. Dovoljno je učeniku da bude kao njegov učitelj, a slugi da bude kao njegov gospodar. Ako su glavu obitelji nazivali Sotonom, koliko li će tek gore nazivati njegove ukućane?«
Matej 10:16‭-‬25

Admin
10 mjeseci prije
Odgovori  P.P

Amen!