Poznati američki reper: “Sve je moguće uz Krista koji me jača.”

Poznati američki reper poznatiji pod umjetničkim imenom Chance The Rapper svjedoči kako je sve moguće uz Krista koji ga jača.

“Danas je posljednji dan mog starog života, posljednji dan s porocima. Sve je moguće uz Krista koji me jača.”

Američki reper, kantautor i producent Chancelor Johnathan Bennett, poznat kao Chance The Rapper, rođen je 16. travnja 1993. u Chicagu, Illinois. Do sada je osvojio tri Grammy nagrade za svoj treći album, uključujući i najbolji rap-album.

Njegov glazbeni stil obuhvaća melodije inspirirane jazzom i utjecajem gospela, dok se tekstovi njegovih pjesama bave kršćanskom teologijom, vlastitom vjerom u Boga i životnim putovanjem.

Budući da je odrastao kao kršćanin, često spominje Isusa Krista u svojim pjesmama. Jedan od prepoznatljivih elemenata njegovog stila je šešir s brojem tri, koji simbolizira treći album, Sveto Trojstvo, kao i važnost obitelji, uključujući njegove kćeri i suprugu.

“Sve je moguće uz Krista koji me jača.”

Izazovna situacija koju je Chance the Rapper doživio bio je trenutak kada je njegova kći rođena s abnormalnim srčanim ritmom, što je promijenilo njegov pogled na život.

U tom trenutku je doživio obnovu svoje vjere u Krista te je izjavio: “Danas je posljednji dan mog starog života, posljednji dan s porocima. Sve je moguće uz Krista koji me jača.”

Vjeruje da je Bog odgovoran za sve njegove blagoslove i uspjeh te ima želju poboljšati svijet za djecu. Chance the Rapper naglašava da se ta promjena može dogoditi samo kroz zajednički rad roditelja i zalaganje za pravdu.

NAJNOVIJE!