Russell Brand se krstio: “Tako sam zahvalan što sam se predao Kristu”

"Ovo je novo za mene. Učim i griješit ću."

Komičar Russell Brand se krstio, a na društvenim mrežama je podijelio svoju zahvalnost i težinu za koju osjeća da je skinuta s njega.

“Jučer sam se krstio i bilo je to nevjerojatno, duboko iskustvo”, kaže Brand u videu objavljenom na Facebooku. “Mnogi aspekti toga bili su vrlo intimni i osobni.”

Brand je primijetio da je tijekom svog života probao razne vrste supstanci u nadi da će osjetiti neku vrstu transcendentalnog iskustva. Očajnički se želio povezati s nečim na duhovni način, ali sve druge stvari su mu iznevjerile.

Brand sada osjeća mir koji nadilazi svako razumijevanje, a koji samo Bog može dati.

“Nešto se dogodilo u procesu krštenja što je bilo nevjerojatno”, kaže Brand. “Osjećao sam se promijenjeno, u tranziciji.”

Iako priznaje činjenicu da još uvijek živi u svijetu i da se mora aktivno baviti poslom, obitelji i drugim elementima života, on zna da sada u njemu djeluje veća sila.

Iako ga neki možda vide kao još jednu slavnu osobu koja radi nešto za pozornost, Brand kaže da to nije tako. Umjesto toga, kaže da zna kako je biti siromašan, biti ovisnik i biti slavan. U svim tim scenarijima ono što je on zapravo trebao bio je Bog.

“Ovo je novo za mene. Učim i griješit ću. Ali ovo je sada moj put. I već se osjećam nevjerojatno blagoslovljeno, olakšano, nahranjeno, čuvano. Bilo je to nevjerojatno iskustvo,” kaže Brand.

Komičar je zahvalan što se predao Kristu

Brand vjeruje da je dijeljenje iskustva s krštenja dio njegove službe i misije.

“Tako sam zahvalan što sam se predao Kristu”, kaže Brand.

Brandovo krštenje dolazi nakon što je u petak objavio da će se krstiti kako bi se posvetio Bogu.

“Ove nedjelje, odvažit ću se. Krstit ću se”, kaže Brand u nedavnom videu objavljenom na X-u.

“Ono što mi je objašnjeno jest da je to prilika za umrijeti i ponovno se roditi. Prilika da ostavimo prošlost iza sebe i ponovno se rodimo u Kristovo ime kao što piše u Galaćanima,” kaže Brand.

Dok Russell Brand kreće na ovo novo životno putovanje s Isusom, molimo se, kao Tijelo Kristovo, za njega da nastavi rasti u svojoj vjeri, da svoj život gradi na čvrstom temelju Krista kao svog kamena temeljca.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!