Stotine spaljenih Biblija ostavljene ispred crkve na Uskrs

Policija u američkoj državi Tennessee provodi istragu nakon što je prikolica sa stotinama spaljenih Biblija ostavljena ispred crkve na Uskrs.

Ured šerifa okruga Wilson rekao je da je prikolica “namjerno zapaljena”. Nema izvještaja o ozlijeđenima nakon incidenta.

Prikolica, progutana plamenom, potaknula je brzu reakciju policajaca i vatrogasaca Mt. Juliet, koji su bili upozoreni na mjesto događaja na raskrižju Old Lebanon Dirt Road i Chandler Road ispred Global Vision Bible Church rano u nedjelju.

Pastor Greg Locke iz biblijske crkve Global Vision upravo se dan ranije vratio iz Izraela.

Pišući na Facebooku, rekao je da su sigurnosne kamere crkve uhvatile muškarca kako je ispustio prikolicu i zapalio je.

“Bila je jedna gospođa koja se vozila kroz noć kako bi stigla do naše crkve i bila je na parkiralištu te je brzo dovela policajce, ali bila je to užasna scena prvog jutra kada sam se vratio iz Izraela. Morali smo blokirati promet u svim smjerovima, ali skoro su završili s čišćenjem. Bit će to veliki dan u Gospodinu. Neprijatelj već jest”, napisao je.

Pastor Locke poznat je po svojim kontroverznim porukama. Posljednjih nekoliko godina kritiziran je zbog protivljenja maskama za Covid-19 i tvrdnji da su razvojni poremećaji, poput autizma i poremećaja mentalnog zdravlja, znakovi demonske opresije.

Ured šerifa okruga Wilson preuzeo je odgovornost za istragu ovog sumnjivog požara, iako u ovom trenutku nitko nije uhićen.

NAJNOVIJE!