63-godišnja baka i 26-godišnji suprug očekuju svoje prvo dijete
Foto: Instagram/@therealoliver6060

Par koji se suočio s brojnim kritikama na internetu zbog razlike u godinama objavio je sretnu vijest da čeka svoje prvo dijete.

Cheryl McCain ima 63 godine i 18 unučadi, ali njezina veza sa suprugom Quranom McCainom (26) ju je bacila u središte pozornosti društvenih medija.

Par se prvi put upoznao kada je Quran imao samo 15 godina kada su oboje radili u Dairy Queenu. Iako su rekli da tada nije bilo romantičnih osjećaja ili interakcija, na kraju su se pomirili kad su se ponovno slučajno sreli na benzinskoj postaji.

Tada 23-godišnjak, nakon tjedana zajedničkog druženja, Quran je priznao svoje osjećaje i započeli su vezu u travnju 2021., a vjenčali su se u rujnu prije nego što su stvorili zajedničke račune na društvenim mrežama kako bi dokumentirali svoje zajedničke živote.

Međutim, Cherylina djeca imala su problema s prihvaćanjem njihove veze.

Cheryl je rekla: “Imam sedmero djece, ali viđam samo jedno od njih jer ostali ne podržavaju našu vezu. Boli me, jako me boli.”

“Bili su cijeli moj život i odjednom sam se poželjela udati za nekoga u koga sam se zaljubila, a oni to nisu podržavali. Imam 18 unučadi, a vidim samo troje.”

Foto: TikTok/@therealoliver6060

Sretni su što će dobiti dijete

Par je sada objavio da je pronašao surogat majku i dodaje vlastitu bebu svojoj obitelji.

Par je također govorio o tome koliko su sretni što će u braku dobiti dijete.

Cheryl je rekla: “Bio je nevjerojatan osjećaj saznati da ćemo imati dijete. Zasnovat ćemo vlastitu obitelj. Sada sam najsretnija nego ikada prije. To će našu obitelj učiniti puno sretnijom kao i mi voljet će bebu bezuvjetno.”

Quran je dodao: “Plakao sam sa suzama radosnicama kada sam saznao. Ovo će biti moje prvo dijete. Nikada nisam osjetio ovakvu ljubav osim otkako sam se vjenčao sa Cheryl.”

“Djevojčica ili dječak nije važno. Dobit ću dijete i počinjemo naš zajednički život. Iako Cheryl neće biti biološka majka, krv vas ne čini obitelji i ona će biti najbolja mama.”

Dok su mnogi ljudi čestitali paru, drugi su bili kritičniji prema njihovom braku zbog razlike od 37 godina.

Samo će vrijeme vidjeti može li se obitelj ponovno povezati nakon rođenja Cheryl i Quranovog djeteta.

Što vi mislite o njihovoj vezi i ovakvim vezama općenito? Ostavite nam ispod komentar!

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Blazevic Dragica
2 mjeseci prije

Mislim da to nije normalno,tolika razlika u godinama,to je bas previse😪

Suzana lazarevi
2 mjeseci prije

Ko smo mi da im sudimo i mešamo u život neka živi ko kako i s kim hoće