Bespomoćno je gledala kako joj se kćer (1) utapa: Nije joj mogla pomoći

Majka je preživjela prometnu nesreću, ali nije uspjela spasiti svoju malenu jednoipolgodišnju kćer.

Tragična prometna nesreća dogodila se na autocesti A96 u Njemačkoj, kada je oko 22 sata majka (37) iz nepoznatih razloga izletjela s ceste na autocesti A96.

Majka je preživjela prometnu nesreću, ali nije uspjela spasiti svoju malenu jednoipolgodišnju kćer koja se utopila vezana na stražnjem sjedalu.

Automobil je zatim udario u rezervoar za kišnicu, koji upija vodu iz kanalizacijskog sustava autoceste. Zbog vremenskih nepogoda posljednjih tjedana vodostaj je iznosio četiri do pet metara.

“Zbog dinamike udara automobil je prvo probio obje zaštitne ograde između ulaza i izlaza. Neposredno nakon što je automobil udario u površinu vode, vozač automobila se ili uspio aktivno osloboditi iz vozila ili je izbačen iz vozila”, objasnio je glasnogovornik policije.

Pokušaj spašavanja svjedokinje koja je skočila u vodu propao je zbog mutne vode, a pripadnici spasilačke službe uspjeli su osloboditi djevojčicu iz automobila i spasilačkim helikopterom odvesti je u bolnicu u Münchenu. Djevojčica je umrla u bolnici u subotu navečer.

Majka je u bolnici u teškom šoku jer je na mjestu nesreće mogla samo promatrati što se događa. Policija je zbog nesreće apelirala na javnost s molbom da se jave svjedoci nesreće, ako ih ima, kako bi se rekonstruirao nemili događaj.

Ožalošćena majka i obitelj pokojne djevojčice je u našim molitvama.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!