Bivši predsjednik Donald Trump promovirao je u utorak novu Bibliju: “To je moja omiljena knjiga!”

Bivši predsjednik Donald Trump promovirao je u utorak novu Bibliju s kožnim uvezom “Bože blagoslovi SAD” i upozorio svoje pristaše da su kršćani u SAD-u “pod opsadom”.

U video izjavi objavljenoj na Truth Socialu, Trump je pokazao verziju Biblije koju promovira s glazbenikom Leejem Greenwoodom, čija se pjesma “God Bless the USA” često pojavljuje tijekom Trumpovih skupova.

Biblija sadrži i temeljne američke dokumente

Trump je istaknuo da Biblija, koja je u verziji kralja Jamesa i košta 59,99 dolara, također sadrži temeljne američke dokumente, koje bi svaki građanin trebao pročitati.

“Morate to imati za svoje srce i za svoju dušu”, rekao je Trump. “Mnogi od vas ih nikada nisu pročitali i ne znaju koje slobode i prava imate kao Amerikanci, i kako vam se prijeti da ćete izgubiti ta prava. To se stalno događa. To je vrlo tužna stvar koja se događa u našoj zemlji, ali ćemo to preokrenuti.”

Trump je dalje rekao da su “religija i kršćanstvo najveće stvari koje nedostaju ovoj zemlji”, što je razlog zašto se nacija nalazi u takvom nemiru.

“Mislim da je to jedan od najvećih problema koje imamo”, rekao je. “Zato naša zemlja ide u pometnju. Izgubili smo vjeru u našoj zemlji.”

Također je rekao da bi svaki Amerikanac trebao imati Bibliju u svom domu, te da on osobno posjeduje puno njih jer mu je to “omiljena knjiga”.

Trump je zaključio tvrdnjom da su Očevi osnivači “učinili ogromnu stvar kada su izgradili Ameriku na judeo-kršćanskim vrijednostima”, ali da je njihov temelj “napadnut, možda kao nikada prije”. Potaknuo je svoje slušatelje da kupe Bibliju kako bi “pomogli u širenju kršćanskih vrijednosti s drugima”.

NAJNOVIJE!