Blizanci (5) pronađeni mrtvi u stanu: Roditelji su u šoku

Petogodišnji blizanci pronađeni su mrtvi u stanu u New Yorku, objavila je policija, dodajući da je istraga o njihovoj čudnoj smrti u tijeku, prenosi People.

Blizanci, koji nisu javno identificirani, bili su vrlo bolesni u danima prije smrti i zbog toga nisu išli u školu, već su ostali kod kuće.

Dječak je bio odsutan iz škole od 30. studenog nakon što je povraćao i imao simptome prehlade, rekao je u utorak šef detektiva Joseph Kenney. Njegova je sestra također povraćala i imala je simptome upale uha, prema dužnosnicima.

Oko 3 sata u ponedjeljak ujutro, majka je navodno pronašla svoju djecu kako povraćaju u krevetu, navodi se u priopćenju NYPD-a.

Majka je vidjela svoju djecu živu oko 5 ujutro, ali je pozvala pomoć oko 11 sati nakon što ih je pronašla u “medicinskoj nevolji”. Policija je objavila da su djeca pronađena u krevetu, s pjenom na nosu i ustima, objavili su NBC New York i New York Post.

Do dolaska ekipe Hitne pomoći na mjesto događaja obavljena je reanimacija, a potom je potvrđena smrt.

Na konferenciji za medije u utorak, šef detektiva njujorške policije Joseph Kenney rekao je da se situacija “čini kao medicinska tragedija”, iako se čekaju izvješća o autopsiji, izvijestio je Daily News.

Prema izvješćima, majka je odvedena u lokalnu bolnicu zbog “emocionalne boli”. Otac, koji je u to vrijeme bio na poslu, surađivao je s vlastima.

Čini se da nijedno dijete nije imalo tjelesne znakove traume, a u kući nije pronađena droga, rekla je policija, dodajući da ni trovanje ugljičnim monoksidom nije uzrok smrti.

Iz policije su poručili da je obitelj nesretnih mališana “tiha” i “puna ljubavi”.

“Svi izvještaji govore da je mama bila jako uključena u sve s djecom”, rekao je Kenny na konferenciji za novinare.

“Bila je aktivna sudionica u njihovoj medicinskoj skrbi i obrazovanju”, dodao je.

Istraga je u tijeku.

NAJNOVIJE!