Čovjek na temelju čijeg života je snimljen “Zvuk slobode” je optužen za nedolično seksualno ponašanje

Tim Ballard, čovjek na temelju čijeg života je snimljen kino hit “Zvuk slobode” je optužen za nedolično seksualno ponašanje od strane sedam žena.

Bivšeg vladinog agenta čiju je priču tumačio glumac Jim Caviezel u ljetnom blockbusteru “Zvuk slobode” sedam je žena optužilo za seksualno zlostavljanje, piše Vice News. On kaže da optužbe nisu točne.

Tim Ballard, bivši agent domovinske sigurnosti porijeklom iz Utaha, osnovao je neprofitnu organizaciju Operation Underground Railroad (OUR) za borbu protiv trgovine ljudima 2013. Njegova nevjerojatna priča o spašavanju stotina djece od trgovine ljudima u svrhu seksa inspirirala je tisuće gledatelja kina ove godine.

No sada ga se optužuje da je vršio pritisak na žene koje su bile s njim u tim misijama spašavanja djece. Ballard je napustio organizaciju u lipnju nakon što je NAŠ zaposlenik podnio žalbu protiv njega kad su se vratili kući s putovanja. Istraga organizacije o pritužbi dovela je do njegove ostavke, izvijestio je Vice News.

Mediji su izvijestili da su njihovi izvori rekli da je on navodno zastrašivao žene da dijele krevet ili se tuširaju s njim, tvrdeći da je to neophodno kako bi igrale ulogu za trgovce ljudima.

Ballard je optužen i da je slao fotografije u donjem rublju

Ballard je navodno jednoj od žena poslao svoju fotografiju u donjem rublju, a drugu je navodno ispitivao “koliko je daleko spremna ići” kako bi spasila djecu, rekli su izvori za Vice News.

Ballard je u braku sa svojom suprugom Katherine više od 20 godina. Imaju devetero djece s dvoje posvojene s Haitija.

U izjavi od ponedjeljka, glasnogovornik OUR-a rekao je izdanju da je Ballard podnio ostavku na neprofitnu organizaciju 22. lipnja i “trajno se odvojio od organizacije”.

“OUR je posvećen borbi protiv seksualnog zlostavljanja i ne tolerira seksualno uznemiravanje ili diskriminaciju od strane bilo koga u svojoj organizaciji”, stoji u priopćenju. “OUR je angažirao neovisnu odvjetničku tvrtku za provođenje sveobuhvatne istrage svih relevantnih optužbi, a OUR nastavlja procjenjivati ​​i poboljšavati upravljanje organizacijom i protokole za njezino poslovanje.”

Ballard je u utorak objavio izjavu u kojoj je seksualne optužbe koje su pokrenuli tabloidi nazvao “lažnima”.

“Kao i sa svim napadima na moj karakter i integritet tijekom mnogih godina, najnovije seksualne optužbe potaknute tabloidima su lažne. One su neutemeljene izmišljotine osmišljene da unište mene i pokret koji smo izgradili da okončamo trgovinu i iskorištavanje ranjive djece, ” stoji u priopćenju.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!