Devet migranata u Njemačkoj silovalo djevojčicu (15), a samo je jedan završio u zatvoru

Devet migranata silovalo je u Njemačkoj 15-godišnju djevojčicu. Osam silovatelja pušteno je na slobodu da hodaju ulicama Njemačke unatoč tome što su osuđeni za grupno silovanje.

Slučaj je izazvao bijes u zemlji, inače poznatoj po opuštenoj politici prema migrantima silovateljima. Regionalni sud za maloljetnike u Hamburgu donio je u utorak osuđujuću presudu.

Međutim, samo je jedan silovatelj, inače iranski migrant, osuđen na dvije godine i devet mjeseci maloljetničkog zatvora unatoč na žrtvi pronađenim DNK dokazima svih devet muškaraca.

Slučaj datira iz 2020. godine, kada je skupina ilegalnih migranata opljačkala pijanu studenticu u gradskom parku u Hamburgu, više puta je silovala, a zatim cijeli incident snimila.

Svi optuženici, koji imaju između 19 i 23 godine, dobili su uvjetne kazne, osim jednog Iranca, što znači da nitko od ostalih neće služiti zatvorsku kaznu. Medijska izvješća pokazuju da je osam od devet silovatelja imigrantskog porijekla, a osuđeni silovatelji dolaze iz Poljske, Egipta, Kuvajta, Irana, Armenije i Afganistana, piše Remix News.

Sud je utvrdio da je 15-godišnja žrtva, koja je bila u teškom alkoholiziranom stanju, u rujnu 2020. odvučena u grmlje u parku. Četvorica osuđenih muškaraca su je silovala, a potom su joj ukrali mobitel i novčanik. Zatim su je druga dvojica seksualno zlostavljala. Međutim, ni tu nije bio kraj, nakon dvojice, u silovanje su se uključila još trojica muškaraca.

NAJNOVIJE!