Dječak (2), baka i otac poginuli u naletu automobila njemačkih registarskih oznaka

Maleni dječak (2), njegova baka i otac poginuli su u četvrtak u talijanskom gradu Santo Stefano di Cadore kada je na njih naletjelo vozilo njemačkih registarskih oznaka. Dječak je bio na odmoru s obitelji kada se dogodila tragedija.

Na jezivim fotografijama s mjesta događaja, koje je objavila policija, vide se tijela kako leže na ulici, dok je crni Audi gotovo potpuno uništen.

Kako javljaju talijanski mediji, dječak je šetao gradom s bratom, majkom, ocem i bakom kada se dogodila nesreća. U kolicima ga je gurala majka, dok je brat vozio bicikl.

Mattia je preminuo nedugo nakon dolaska u bolnicu, a umrli su i njegov otac Marco Antoniello (48) i baka Maria Grazia Zuin (65).

Majka (42) je lakše ozlijeđena, dok je brat preživio.

Nesreća se dogodila dok je obitelj bila na odmoru

Matijin djed, koji je nedugo nakon nesreće došao na mjesto nesreće, u stanju šoka prevezen je u bolnicu.

Nesreća se dogodila u četvrtak, 6. srpnja, u središtu talijanskog grada, dok je obitelj, koja je bila na odmoru, hodala uskim nogostupom.

U bolnicu je nakon nesreće prebačen i Nijemica koja je bila za volanom crnog Audija.

Obitelj, koja je iz Favaro Veneta u pokrajini Venecija, otišla je u planinsko odmaralište kako bi provela odmor u drugoj kući. Na njih je oko 15.30 sati, dok su šetali gradom, naletio vozač Audija.

Istraga je pokrenuta protiv 30-godišnje Njemice koja je bila za volanom crnog Audija, dok na ulici nije bilo tragova kočenja.

Istražuje se je li Njemica tijekom nesreće bila pod utjecajem alkohola ili droga.

NAJNOVIJE!