Dječak (4) je od alkohola mislio da je sok pa ga je popio i umro: Djed je sve vidio pa je od šoka i on preminuo

Četverogodišnji Tamil Nadu iz indijskog grada Vellorea preminuo je kada je u djedovom podrumu uzeo brendi i sipao ga u čašu misleći da je sok.

Maleni Tamil je popio gotovo punu čašu alkoholnog pića prije nego što se počeo gušiti.

Djed Chinnasamy (62) nalazio se u drugom dijelu podruma i nije ni gledao što Tamil radi. Kada je video da je dječak pao na pod blijed u licu, pozvao je hitnu pomoć, pokušavajući svog unuka održati na životu.

Vidjevši da dječak ne daje znakove života, djedu je kada su došli dječakovi roditelji također pozlilo te je nakon nekoliko minuta i on je preminuo!

– Neopisiva tragedija zadesila je ovu obitelj. Djed se nije mogao nositi sa činjenicom da je unuk njegovom nepažnjom preminuo, pa ga je pogodio srčani udar. Preminuo je i on na licu mjesta – kažu iz policije grada Vellorea.

VIDI OVO: Je li grijeh napiti se?

Istraga je pokazala da je djeda zanimao program na televiziji dok se unuk igrao u podrumu. Zbog toga je više gledao u TV prijemnik nego u njega. Tek kada je čuo da se unuk guši, dotrčao je do njega.

Dječakovi roditelji nalazili su se te večeri na političkom skupu u centru mjesta, a kući su došli baš kada je im je sinčić izdahnuo.

Majka dječaka skočila je na svog oca optuživši ga za nemar i lupila mu je, kako prenose mediji, šamar nakon kojeg se stariji čovjek srušio na zemlju.

– Bit će da je tada shvatio da je dječak preminuo njegovim nemarom, pa je doživio srčani udar – piše Times of India.

Pomolimo se za ovu obitelj koju je zadesila užasna tragedija!

NAJNOVIJE!