Dječak (16) pao nakon nogometnog treninga pred prijateljima i umro

Dječak (16) iz Temišvara preminuo je nakon što se srušio na kraju nogometnog treninga. Tragedija se dogodila pred njegovim prijateljima koji su mu uplakani pokušavali pomoći.

Rumunjski mediji javljaju da je dječačić od ranije imao problema sa srcem te da je prošle godine bio operiran. Sumnja se da je dječak prije treninga popio nekoliko energetskih pića.

Liječnici koji su brzo stigli na teren nisu mogli učiniti ništa. Dječak je preminuo na putu do bolnice.

Tragično preminuli tinejdžer nekada se aktivno bavio nogometom, no nakon što su otkriveni srčani problemi, bio je prisiljen prestati se baviti tim sportom.

Srednja politehnička škola u Temišvaru, odnosno njezina nogometna ekipa, prije četiri godine organizirala je humanitarnu akciju prikupljanja novca za dječaka na operaciji.

Prošle godine tinejdžer je uspješno operiran, a nedavno se ponovno odlučio vratiti na teren. Nažalost, nakon treninga se samo srušio i nije mu bilo spasa.

“Zatražen je poseban liječnički tim, angažiran je i helikopter. Uloženi su maksimalni napori da se dječak spasi, ali nažalost liječnici nisu uspjeli”, priopćili su iz bolnice.

Prijatelji preminulog dječaka još su u šoku zbog svega.

“Vidio sam kad je izgubio svijest. Došla je hitna pomoć, pustili su mu onu struju. Svi smo bili u strahu, sjedili smo i plakali”, ispričao je prijatelj preminulog dječaka.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!