Djevojčica je krenula trčati preko ceste, a onda se čuo majčin vrisak

Djevojčica je krenula trčati preko ceste nakon što je semafor pokazao zeleno svjetlo ne očekujući što će se dogoditi.

Bahati vozač autobusa iz Velike Britanije je otpušten nakon što je prešao na crveno svjetlo na prometnom pješačkom prijelazu i zamalo pokosio sedmogodišnju djevojčicu.

Objavljena je stravična snimka za dlaku izbjegnute tragedije, na kojoj se vidi kako se mala Courtney Flynn u posljednjoj sekundi uspijeva uzmaknuti pred vozilom koje nije ni usporilo.

Ona je sa majkom Tracy (32) čekala da se upali zeleno 32 na povratku kući iz škole u Newportu u Walesu, piše Daily Mail. Ali nekoliko trenutaka nakon što je zakoračila na cestu, vidi se kako autobus juri prema njoj. Djevojčica se nekako uspjela okrenuti i odjuriti na sigurno.

– Moja djevojčica je čekala zeleno svjetlo, kako i treba. Upalilo se i ona je potrčala naprijed. Zgrabila sam njenu kapuljaču, ali mi je popustio stisak. Mora da me je čula kako vrištim, pa se uspjela skloniti s puta. Sekunda je nedostajala i ne bi bila ovdje da proslavi svoj sedmi rođendan – ispričala je iztraumatizirana majka.

Ona kaže da Courtney voli školu, ali da sljedećeg jutra nije htjela ići.

– Oboje smo bili potreseni nakon što se to dogodilo, a ona je propustila školu sljedećeg dana jer se nismo mogli suočiti s tim tako brzo. Još uvijek je malo opreznija pored tog puta. Nakon što se to dogodilo nije hjella ni da me uhvati za ruku. Samo se tresla, a i ja sam se tresla – kazala je Tracy.

NAJNOVIJE!