Djevojčica pronađena mrtva u automobilu, ostala je u njemu sama nekoliko sati

Djevojčica je automobilu ostala sama nekoliko sati

U prigradskom naselju Cecchignola u Rimu dogodila se velika tragedija. Prema izvješćima Corriere della Sera, djevojčica koja je imala manje od godinu dana pronađena je mrtva u automobilu. Pretpostavlja se da je djevojčica ostala sama u vozilu nekoliko sati.

Trenutno je u tijeku istraga koja ima za cilj rekonstruirati događaje, a područje je ograđeno kako bi se omogućila provedba istrage.

Prema neslužbenim informacijama koje je prenio Corriere della Sera, otac je parkirao automobil kako bi odveo dijete u vrtić koji koriste zaposlenici Ministarstva obrane.

Majka je trebala pokupiti dijete iz vrtića, ali kada je pitala nadzorne osobe za kćer, rečeno joj je da dijete nije prisutno.

Tada je primijetila automobil svog supruga s djetetom unutra i odmah joj je pozlilo.

Jedna žena je odmah pozvala hitnu pomoć, ali nažalost, bilo je prekasno. Djevojčica nije mogla biti spašena.

Otac je policajac zaposlen u Ministarstvu obrane, pa su prvo na mjesto događaja stigli vojnici. Navodno je jedan od vojnika pokušao pomoći onesviještenoj djevojčici razbijajući staklo na automobilu.

Nakon toga, djelatnici Hitne pomoći su pristigli, ali unatoč njihovim naporima, reanimacija nije uspjela. Preliminarna istraga sugerira da je smrt nastupila najmanje nekoliko sati prije pronalaska beživotnog tijela.

NAJNOVIJE!