Djevojka je htjela spasiti brata iz jezera, pa se utopila: Umrla je ocu pred očima

Djevojka Anna Lorenzi (20) je htjela spasiti svog mlađeg 14-godišnjeg brata koji se počeo utapati u Gradskom jezeru u Italiji.

Kad je vidjela kako joj se brat utapa, Anna je bez razmišljanja skočila u vodu, a onda je i nju u jednom trenutku odnijela struja.

Tragediju je s obale promatrao njihov otac.

Lokalni mediji objavili su da su Anna kobnog dana s dva brata otišla do jezera koje je od njezine kuće udaljeno 40 kilometara.

U jednom trenutku njezin brat se počeo utapati u vodi dok je plivao. Kad je Anna skočila u jezero da ga spasi, zaronila je kako bi ga izvukla, ali nije izronila.

Dok su drugi kupači izvlačili dječaka na sigurno, shvatili su da njegove sestre nema nigdje. Odmah su pozvali spasioce koji su angažirali ronioce kako bi što prije pokušali pronaći djevojčicu.

Kada su je pronašli, još je bila živa, ali u teškom stanju. Kada su je izvukli na obalu, pokušali su je reanimirati, ali je nažalost preminula.

Djevojčica je izdahnula na obali, a pored nje su u tom trenutku bili njena braća i otac.

Nekoliko sati prije Annine smrti, u ovom popularnom jezeru utopila se još jedna žena. Žena je slučajno pala u vodu i nije izronila.

Ne možemo ni zamisliti bol koju njezina obitelj sada osjeća. Neka ih Bog, Izvor svake utjehe, sve utješi!

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE!