Djevojku (17) oteli, maltretirali i silovali dvije godine, spasio ju je slučajni prolaznik

Djevojka (17) je oteta, maltretirana i silovana dvije godine u kući u Cesanu u Rimu, a od nasilnika ju je spasio slučajni prolaznik.

Na ulici je primijetio djevojku koja je jedva hodala u društvu dvojice muškaraca za koje se kasnije utvrdilo da su pakistanskog porijekla.

Žrtva je bila tinejdžerica njemačkog podrijetla koja je jedva govorila talijanski kada je oteta. Osim silovanja, djevojka je prošla i kalvariju jer su je nasilnici tukli i gasili joj cigarete po tijelu.

Muškarci u dobi od 27 i 39 godina uhićeni su 27. svibnja 2021., jedan je osuđen za otmicu, spolno nasilje, ozljeđivanje i uznemiravanje, dok drugi čeka izricanje presude.

Osuđeni je na sudu tvrdio da je dečko 17-godišnjakinje, a ona je navodno s njim došla u Italiju. Zajedno su otišli u ladanjsku kuću u Rimu gdje ih je čekala prijateljica, a zatim su joj oduzeli sve dokumente i telefon.

Djevojka je bila izložena raznim oblicima nasilja, vrijeđanja i prijetnji smrću. Najviše je udaraca dobila u predjelu trbuha, a po cijelom tijelu imala je ožiljke od ugašenih cigara. Sada se osjeća dobro.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!