Dok je vodila emisiju, gledatelji su uočili nešto na njenom tijelu: Brzo je reagirala

Dok je vodila emisiju, gledatelji su uočili čudne izrasline i kvržice na njezinom tijelu. Poslušala ih je otišla u posjet liječniku. 

Voditeljica Shirley Ballas otkrila je neposredno prije emisije kako bi trebala posjetiti lijenika i to nakon “alarmantnih” poruka pratitelja koji su joj u Instagram objavi uočili čudne kvržice ispod pazuha.

Shirley, inače glavni član žirija popularne plesne emisije u Velikoj Britaniji, otišla je na Instagram u svojoj svlačionici neposredno prije subotnje emisije kako bi uvjerila gledatelje kako njihove poruke shvaća ozbiljno..

– Pozdrav svima… Prethodnog tjedna, a i onih tamo, dobivala sam alarmantne poruke od ljudi koji kažu da su, kada sam podigla ruku, mogli vidjeti kvržice, izbočine ili čvorove ispod mog pazuha. Obavila sam samokontrolu i nisam osjetila ništa osim malenog čvora sa zadnje strane, ali u utorak ću otići liječniku – navela je ona i slaže se da je prevencija jako bitna.

VIDI OVO: 20 ranih znakova da se u tijelu možda pojavio rak

– Zahvalna sam ljudima koji su mi skrenuli pozornost na kvržice. Također pozivam sve moje pratitelje i fanove da redovno provjeravaju svoje zdravlje – dodala je ona.

Shirley je također otkrila kako je ranije imala rak i da se i sama uplašila. Posljednji put je u lipnju pronašla kvržicu na ramenu.

– To je bilo nešto između dvije kosti, a liječnici još nisu sigurni što je. Napravili su magnetnu rezonancu i rezultate dobivam za nekoliko tjedana. Čini im se da će to biti u redu, ali jeste zabrinjavajuće – istakla je.

Shirlinoj majci je, kako prenose mediji, dijagnosticiran rak debelog crijeva 2019. godine, a isti problem imaju i njezina baka i teta.

NAJNOVIJE!