Glumac Ryan Phillippe kaže da je počeo “žudjeti” za Bogom nakon snimanja novog filma

Glumac Ryan Phillippe kaže da je počeo “žudjeti” za odnosom s Bogom nakon što je otišao na “duhovno putovanje” kada je završio snimanje svog najnovijeg filma, priče o kršćanskom misionaru u pustinji Kalahari.

Film “Plijen” (Prey) prikazuje živote mladog misionarskog para koji napušta svoju postaju nakon što im ekstremistička militantna skupina prijeti ubojstvom.

“Zanimljivo je jer sam bio na mračnijem mjestu kad smo ovo snimali, a odmah nakon snimanja otišao sam na ovo duhovno putovanje na kojem sam počeo duboko ulaziti u sebe”, rekao je Phillippe nedavno za Fox News o svom iskustvu nakon završetka snimanja filma “Plijen”.

“Vratio sam se čitanju Biblije i raznih drugih vjerskih knjiga, te sam shvatio da me privlači taj pojam duhovnosti”, nastavio je. “Dođete do točke u životu, do određene dobi i stvari za koje ste mislili da će vam donijeti zadovoljstvo ili učiniti da se osjećate zadovoljnim – to bi bili uspjeh ili novac – a nije.”

Na temelju njegovih komentara, nije sasvim jasno želi li Phillippe imati odnos s Bogom iz Biblije.

Ohrabrujuće je, međutim, vidjeti da on istražuje duhovne stvari i njegovi bi komentari trebali nagnati kršćane da se mole za njega da dođe Kristu.

“Tako sam zahvalan za ono što mi je dano i za iskustva koja sam doživio, za svoju djecu i sve ostalo” rekao je. “Ali želio sam imati odnos i razumijevanje Boga, žudio sam za tim.”

Dodao je: “I moram vam reći, otkad sam krenuo na to putovanje, nisam bio mirniji. Moja depresija je nestala. Riješio sam se ovisnosti pa sam veliki zagovornik ljudi koji ulaze unutra u sebe i pokušavaju razumjeti te aspekte života.”

Trailer za “Prey” možete pogledati ispod:

NAJNOVIJE!