Glumica Charlize Theron odgaja svog sina kao djevojčicu i obraća mu se u ženskom rodu

Glumica Charlize Theron otkrila je da već četiri godine odgaja svog sina kao djevojčicu i obraća mu se u ženskom rodu. Ova odluka je započela kada je dječak imao samo 3 godine.

Theron, poznata Oskarovka, usvojila je sina Jacksona 2012. godine, a tri godine kasnije usvojila je kćerku. Međutim, fotografije posvojenog dječaka u haljinici šokirale su dio javnosti.

Popularna glumica je 2017. godine otkrila da godinama sinčića odgaja kao da je djevojčica, te da mu se obraća u ženskom rodu, samo je to do sada krila. Kada govori o svom sinu, svjetski poznata glumica, koja je uzor mnogim mladima, govori u – ženskom rodu.

“Ja sam mama dvije divne djevojčice i želim da ih zaštitim, kako bi procvjetale”

“Imala je tri godine kada mi je rekla da nije dječak. I od tada, odgajam djevojčicu, kojoj se kasnije pridružila još jedna sestra. Ja sam mama dvije divne djevojčice i želim da ih zaštitim, kako bi procvjetale”, rekla je ona.

“Moj posao majke podrazumijeva da moram učiniti sve što je u mojoj moći da ih volim i slavim, te da budem sigurna da imaju sve što im je potrebno kako bi mogle da budu što god požele. Napraviti ću sve što mogu kako bi moja djeca imala to pravo, i kako bi se tijekom života osjećale sigurno,” rekla je ona.

Oskarovka, koja je kao 15-godišnjakinja gledala kako njena majka ubija njenog oca u samoobrani, rekla je da je od majke Gerde naučila da mora biti iskrena.

“Odrasla sam u Južnoj Africi, zemlji u kojoj ljudi žive poluistine, uz laži i šaptanje. Odgajana sam tako da ne budem takva. Majka me je naučila da moram izboriti za sebe, da znam da život nije vječan i da moram živjeti iskreno,” rekla je ona.

NAJNOVIJE!