Hamas oteo majku i dvoje djece: Otac ih je prepoznao na snimci

"Na snimci sam prepoznao svoju ženu i svoje dvije kćeri, svoje dvije male bebe."

Hamas je oteo majku i dvoje male djece koji su bili kod rođaka blizu granice s Gazom. Otac ih je prepoznao na snimci. 

Yoni Asher opisao je za BBC trenutak kada je shvatio da je Hamas oteo njegovu ženu i djecu. Supruga Doron i djeca Raz (5) i Aviv (3) bili su kod rođaka blizu granice s Gazom. “U subotu oko 10:30 sam zadnji put razgovarao sa suprugom”, rekao je.

“Rekla mi je da su teroristi iz Hamasa ušli u kuću. Bili su u sigurnoj, zaštićenoj sobi, a zatim je poziv prekinut. Kasnije sam uspio locirati njezin mobitel i bio je unutar Gaze”, rekao je.

Njegovi najgori strahovi su se naizgled potvrdili kasnije tog dana kada je vidio snimku ljudi koji su utovareni na stražnji dio kamiona.

“Na snimci sam prepoznao svoju ženu i svoje dvije kćeri, svoje dvije male bebe. Ne znam u kakvim uvjetima ih drže, ali situacija postaje sve gora”, kazao je.

Snimka zaslona: BBC

VIDI OVO: Istina o Hamasu koju svi trebaju znati: Ovo im je glavni cilj!

Hamas je oteo njegovu obitelj 7. listopada. Asher još uvijek ne zna koja je njihova sudbina. “Sada sam došao do vrata pakla. Sada znam kako izgleda pakao. Samo želim da zna da je volim svim svojim srcem i da mi je žao. Najgora stvar na svijetu za muža i oca je ova krivnja. Ako su živi, vjerojatno se djeca pitaju: ‘Zašto tata ne dolazi po nas?’”, rekao je Asher ovih dana za CNN.

“Htio bih doći, a ne mogu. Bojim se da će me zaboraviti. Bojim se da me neće prepoznati. Moram biti snažan zbog njih. Prolazim sada kroz najgoru bitku mog života. Ne znam što će se dogoditi. Sada je pitanje života i smrti. Napravit ću sve što treba, sve što je neophodno”, kazao je.

Pomolimo se da se majka i djeca što prije vrate kući!

NAJNOVIJE!