Homoseksualni skandal voditelja BBC-a: Plaćao je tinejdžeru za njegove obnažene fotografije

Detalji oko homoseksualnog skandala voditelja BBC-a polako izlaze na vidjelo jer se u javnosti dugo krilo tko je zapravo ta tv osoba.

Supruga Huwa Edwardsa, jednog od vodećih televizijskih voditelja na britanskoj televizijskoj mreži BBC, otkrila je da je on ta osoba o kojoj se danima bruji u svezi s optužbama da je plaćao tinejdžeru u zamjenu za njegove obnažene fotografije.

“Dajem ovu izjavu u ime moga muža Huwa Edwardsa, nakon pet krajnje teških dana za našu obitelj”, izjavila je njegova supruga Vicky Flind, dodajući kako njezin muž pati od “ozbiljnih psihičkih problema” te da se nalazi u bolnici.

Skandal s homoseksualnim voditeljem koji je plaćao tinejdžeru za eksplicitne fotografije dugo je bio u središtu pozornosti jer je BBC odbijao objaviti njegovo ime.

Skandal je otkrio tabloid britanski The Sun, kojemu su se obratili majka i očuh mladića tvrdeći kako mu je droga uništila život, a novac za drogu dobivao je od poznatog voditelja u zamjenu za obnažene fotografije.

Prema informacijama što ih je objavio The Sun, redoviti kontakti sada 20-godišnjeg mladića s poznatim voditeljem počeli su kad je imao 17 godina, a od tada mu voditelj redovito uplaćuje visoke iznose na račun. Navodno mu je do sada platio 35.000 funti.

BBC je dva mjeseca ignorirao slučaj

Mladić je sav novac trošio na drogu, postao je ovisnik o kokainu. Roditelji su se naposlijetku obratili novinama, tvrdeći da mu je droga uništila život.

BBC je očito ignorirao slučaj gotovo dva mjeseca, sve dok pod pritiskom objavljenih informacija nije u nedjelju suspendirao voditelja. Kuća sada tvrdi da nije znala za slučaj, a očuh pak kaže kako ima dokaze da ih je obavijestio u svibnju.

Mnogi mediji prometnuli su se u zagovornike “seksualnih sloboda”, BBC je po brojnim svojim emisijama i prilozima jedan od njih.

Istodobno, među onima koji oblikuju i vode takve programe svako malo pojavi se slučaj osoba koje svoj ugled i utjecaj koriste kako bi maksimalno živjeli svoju slobodu, u neskladu s općim normama i na račun nezaštićenih i nejakih, piše Narod.hr.

NAJNOVIJE!