Irački migrant uhićen zbog silovanja 18-godišnje djevojke u vlaku, pušten iz pritvora isti dan

Optuženi ima povijest kaznenih djela povezanih s drogom i seksualnim zlostavljanjem.

52-godišnji Iračanin koji je navodno silovao 18-godišnju djevojku u vlaku već je pušten, a nakon manje od 24 sata od uhićenja ponovno je završio na ulici.

Navodni seksualni napad dogodio se u petak u 18.30 sati u vlaku u blizini Nienburga u Donjoj Saskoj. Iračanin je navodno ušao u ženino genitalno područje i ugrizao je, što je rezultiralo time da je žena o incidentu obavijestila službenika vlaka koji je pozvao policiju.

Muškarac je uhićen na postaji Leese, javlja T Online.

Zbog zadobivenih ozljeda žena je prevezena u bolnicu na liječenje.

Međutim, Iračanina su pustile vlasti manje od 24 sata nakon uhićenja, a tužitelj je tvrdio da čovjek nije u opasnosti od bijega jer je imao stalnu adresu u evidenciji. Muškarac je još pod istragom policije.

Optuženi ima povijest kaznenih djela povezanih s drogom i seksualnim zlostavljanjem.

Njemački javni prijevoz posljednjih je godina doživio niz zločina visokog profila u koje su uključeni migranti.

U siječnju ove godine, afganistanski tražitelj azila silovao je tinejdžericu koja je zaspala u vlaku, rekavši da mu se “dopalo”.

Prošle je godine somalski migrant uhićen zbog seksualnog napada na 10-godišnju djevojčicu u vlaku izvan Münchena.

Također 2023., afganistanski migrant uhićen je zbog silovanja mladog tinejdžera u homoseksualnom napadu u podzemnoj željeznici u Münchenu.

Međutim, nije samo njemački sustav javnog prijevoza taj koji postaje sve opasniji za žene i muškarce. Proglašena je kriza silovanja kao rezultat vladinih podataka o kriminalu koji pokazuju da su migranti seksualno napastvovali i silovali 8590 njemačkih žena od 2015. godine.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!